Hollywood17. oktober 2015

Gagas forlovede: Sådan scorede jeg hende

Skuespilleren Taylor Kinney havde hed kemi med sangerinden under indspilningerne til hendes musikvideo, og straks opstod der sød musik.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5212721ac.jpg
 All Over

Der opstod sød musik mellem Taylor Kinney og Lady Gaga, da den 34-årige skuespiller medvirkede i den 29-årige sangerindens video til nummeret "Yoü and I" i sommeren 2011.

Efter tre og et halvt års forhold faldt tv-stjernen på knæ for sin Grammy-vindende Gaga, og under et nyligt tv-program afslørede skuespilleren, hvordan han egentligt scorede hende.

- Vi havde det rigtig hyggeligt sammen under indspilningerne, og jeg syntes, vi havde kemi, fortalte Kinney i talkshowet "Watch What Happens Live".

- Vi filmede til langt ud på morgenen - helt til ved fire-fem tiden, og bagefter udvekslede vi kontaktoplysninger. Et par uger efter optagelserne havde vi stadig kontakt til hinanden, og derfra er resten historie, røbede "Chicago Fire"-skuespilleren, der friede til Gaga på valentinsdag.

- Vi har ikke en gang været forlovet i et år, så lige nu er vi stadig ved at finde ud af, om det skal holdes i Los Angeles eller New York, fortalte Kinney om den store dag.

Tidligere har Lady Gagas gode ven, den legendariske jazz-sanger Tony Bennett, løftet lidt af brudesløret for den store dag, som bliver fyldt med kjole, kage og den aldrende crooner, skrev avisen The New York Post.

- De spurgte mig, om jeg ville synge til deres første dans, og selvfølgelig vil jeg det, fortalte den 89-årige charmør, der optrådte med Gaga i Danmark tilbage i juli måned under Copenhagen Jazz Festival.

Kinney og Gaga, som bærer det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta, annoncerede forlovelsen på hendes Instagram-profil kort tid efter valentinsdag.

Med en strålende stor og hjerteformet ring med initialerne S og T bagpå, flashede den forelskede sangerinde sin romantiske nyhed.

- Han gav mig sit hjerte valentinsdag, og jeg sagde JA!, lød det fra Gaga.

Se det søde billede her: http://instagram.com/p/zLTE0fJFNd/?modal=true

Og se musikvideoen, der bragte parret sammen, her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold