Se billedet: Lady Gaga laver gay pride-brøler

Lady Gaga har altid haft en speciel smag - men nu bliver det helt \'gagget\', når hun bliver vampyr i en TV-serie. (Foto: All Over Press)

Lady Gaga har altid haft en speciel smag - men nu bliver det helt 'gagget', når hun bliver vampyr i en TV-serie. (Foto: All Over Press)

Foto: All Over Press

Det er aldrig forkert af fejre en kørkommen begivenhed, men sangerinden forvekslede en musikfestival i Chicago med en hyldest til ægteskaber af samme køn i USA.

For tiden er det meste af verden på den anden ende - på den gode måde - fordi Højesteret i USA har afgjort, at det er imod befolkningens rettigheder ikke at kunne gifte sig med en person af samme køn.

Dét kræver selvfølgelig en fejring og hyldest i det uendelige, men det kan dog tage overhånd, som det gjorde for Lady Gaga forleden dag.

Uden for hendes lejlighed i Chicago var der stor festivitas med en stor folkemængde på gaden. Gaga troede med det samme, at der var tale om en gay pride i forbindelse med den seneste afgørelse i USA.

- Kigger ud over Chicago Pride fra min lejlighed og smiler så stort. Så mange glade mennesker. Glædelig pride, skrev stjernen på sin Instagram-profil ledsaget af et billede, hvor hun på sin overkrop havde skrevet med rød: "Gay Pride".

Eneste lille, minimale problem var blot, at det ikke var et Gay Pride, der udspillede sig foran hendes lejlighed.

Der var tale om en ganske almindelig musikfestival med mariachi-team for at fejre mexikansk musik. Du ved, den slags med en akustisk bas, trompet og guitar udført af folk med overskæg og iført somberoer.

En mariachi-organisation opdagede da også Gagas fadæse og lavede blandt andet en lille kopi af det originale billede, hvor de havde plaskret en sombero oven på hendes hovede og skrevet "Mariachi" på hendes overkrop.

Du kan se det originale billede her:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close