Hollywood2. december 2016

Sådan nyder Bieber sin julepause fra koncertscenerne

Den canadiske popdreng er tilbage i Los Angeles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/biebe.jpg

Justin Bieber er klar til en rigtig lang julefeie efter at have været på turné i hele verden de seneste ni måneder på sin 'Purpose World Tour', der er hans hidtil tredje verdensturné.

Den bragte ham til Parken i København i oktober, hvor han gav en koncert der delte vandene. Vanen tro var anmelderne ikke begejstrede, mens Biebers fans, de mange 'Beliebers', synes han var fremragende.

Men nu er han hjemme i Los Angeles for at samle kræfter og holde juleferie, inden han i februar genoptager koncertrækken, der bringer ham til Aarhus 2. pinsedag.

Han giver en enkelt koncert i Miami Beach i Florida nytårsaften men holder ellers fri frem til 15. februar. Den sidste koncert på den igangværende turné finder sted i Italien den 18. juni 2017.

I L.A. forsøger han at leve så normalt, som det er muligt, når man er en superstjerne, og det indbefatter blandt andet, at han forleden hyggede sig med pizza på et beskedent pizzeria med udeservering lige ud til fortovet og den forbipasserende trafik.

Senere hyggede han sig hjemme på verandaen i sin villa i tre plan, hvor han bare sad helt alene med en fodbold og sin smartphone og hyggede sig i sit eget selskab. Villaen, der har 16 værelser, ligger ud til Toluca Lake og nede ved vandet vogter et par gigantiske store blå falske krokodiller over Biebers ejendom.

Se galleri med Bieber, der bare slapper helt af på pizzeria og hjemme i villaen efter måneder på turné:

Justin Bieber slapper af i Los Angeles i julepausen på sin Purpose World Tour, december 2016

Sponsoreret indhold