Hollywood7. november 2016

Hold nytår med Bieber - Det koster "kun" 3,5 millioner

Du skal have den store pengepung frem, hvis du vil med til popstjernens koncert nytårsaften
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/3.04046986.jpg
 Foto: All Over

Skal din nytårsaften i år have et ekstra pust af stjernestøv, og har du lige 3,5 millioner kroner, som du ikke ved, hvad du skal bruge til.

Så kan du nu holde nytår med Justin Bieber i Miami.

For de 3,5 millioner kroner, som VIP-pakken koster til Fontainebleaus nytårsfest, får du lov til at invitere ni venner med på det fashionable hotel i Miami, hvor I får hele fem overnatninger i de skønne senge.

Nytårsaften er der så fest med Bieber, hvor han giver en eksklusiv koncert ved hotellets poolområde. Dine gæster får selvfølgelig lov til at sidde ved et bord, der er placeret helt fremme ved scenekanten.

Efter den intime koncert med Bieber er du og dine gæster inviteret på natklubben LIV, hvor Skrillex står for musikken. Mens i er på natklubben er der hele 15 liter dyr champagne til dig og dine gæster, så der er plads til at sprøjte med skummet uden at gå tørstige fra stedet.

Når i er færdige på LIV går turen til endnu en natklub. Her skal i fragtes til med en af hotellets store yachter. På STORY-natklubben er der liveoptræden af Marshmello, og du og dine gæster får lov til at besøge ham bag DJ-pulten.

Inkluderet i prisen er også middage på nogle af de dyreste restauranter i Miami. Så I i dagene 29.-31. december kommer til at spise på restauranterne Hakkasan, Scarpetta og StripSteak.

De fem dage giver også masser af plads til leg både ved poolen, hvor I får jeres helt eget poolområde med en fyldt bar hver eneste dag i opholder jer på hotellet.

Og har du fat i blodet, så kan du, uden beregning, låne en af hotellets mange luksusbiler. Her finder du blandet andet modellerne Lamborghini Aventador Roadster, 488 Spider, Rolls Royse Phantom, McLaren 650s Spider og Aston Martin DB9 Volante.

Lommepenge har hotellet også sørget for. Du kan sammenlagt købe for 750.000 kroner hos hotellets juvelér eller i den eksklusive tøjbutik, der er på området.

Så hvad venter du på?

Du kan læse mere om Fontainebleaus nytårsaften her

Til festen kommer du til at være helt tæt på Badboy-Bieber, men husker du dengang, han bare var Baby-Bieber?
Se alle billederne af hans forvandling i galleriet herunder

Justin Bieber fra Baby til Badboy

Sponsoreret indhold