Hollywood7. oktober 2015

Se videoen: Sådan har du ikke set Steve Irwins datter før

Den afdøde krokodillejægers datter brillerer i disse dage i den amerikanske udgave af ”Vild med dans”. I mandags dansede hun så en hyldestdans til sin far, hvor hun også løftede sløret for, hvad han betød for hende. Se videoen af den smukke dans her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.04738270.jpg
 AOP
Hun var blot otte år gammel, da hun mistede sin far. I 2006 omkom den verdenskendte krokodillejæger Steve Irwin på tragisk vis under optagelserne til en dokumentarserie i Australien. For nyligt fik Bindi Irwin så mulighed for at ære og hylde sin afdøde far i den amerikanske udgave af ”Vild med dans”, hvor hun medvirker.
Her var temaet nemlig ”Det mest mindeværdige år”, og 17-årige Bindi Irwin var på ingen måder i tvivl om, hvilket år hun skulle vælge: 2006. Det var nemlig dét år, hvor hun mistede sin far. - Vi havde så mange sjove eventyr sammen. Det var den bedste tid i mit liv, fortalte Bindi om ’verdens bedste far’ i det amerikanske danseprogram ”Dancing with the Stars”.
https://imgix.seoghoer.dk/10.4383447d.jpg
 AOP
Bindi Irwin er i dag 17 år og deler sin fars interesse og passion for dyreliv. Se hende danse i "Dancing with the Stars" i bunden af denne artikel. Foto: All Over - Denne dans er til min far og min familie. Den er til alle derhjemme. Den her er til ham, fortalte en tydeligt rørt Bindi Irwin. I programmet danser Bindi Irwin med Derek Hough. Parret har flere gange imponeret både dommere og seerne i det populære danseprogram. Og denne dans var ingen undtagelse. Her dansede Bindi og Derek en rørende dans til ”Every Breath You Take”. Du kan se parrets dans i videoen herunder.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold