Nyheder6. juni 2015

Husker du Steve Irwins børn? Her er de i dag

Steve Irwins to børn er i dag blevet ’voksne’ og har begge planer om at følge i fodsporene på deres frygtløse krokodille-far
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.04738270.jpg
 AOP

I 2006 omkom den australske krokodillejæger Steve Irwin på tragisk vis under optagelserne til en dokumentarserie i Australien.

I dag er hans to børn, datteren Bindi og sønnen Robert, klar til at løfte arven efter deres elskede far.

Begge deler således den enorme passion for dyrelivet, som faderen gjorde – og begge er også opsatte på at gøre en forskel i forhold til at bevare dyrelivet.

Datteren Bindi var blot otte år gammel, da Steve Irwin omkom efter at være blevet stukket i brystet af en pilrokke. I dag er hun så fyldt 16 år og har mere end 200.000 følgere på sin Instagram-profiil. Nu er netop nu ved at færdiggøre sine studier indenfor turisme og business – og efter skolen har hun planer om at arbejde fuldtid i en zoo i Australien.

Den 16-årige datter lægger da heller ikke skjul på, at hun ser meget op til sin far, der selv kæmpede en indædt kamp for at bevare dyrelivet både i og uden for Australien.

- Far var den ultimative forkæmper for vildtliv, og vi så utrolig meget op til ham, siger Bindi Irwin til eOnline og tilføjer:

- Jeg kan huske, at han gav mig et råd, der stadig følger mig den dag i dag. Han sagde: 'Du bliver nødt til at behandle dyr, som du gerne selv vil behandles.' Det er så rigtigt.

Sønnen Robert er i dag 11 år gammel, og han arbejder i Australia Zoo på den australske østkyst, som også er den zoologiske have, hvor faderen Steve Irwin arbejdede. Trods sin unge alder er Robert allerede begyndt at arbejde helt tæt på de glubske krokodiller – præcis som sin far.

Steve Irwin omkom 4. september 2006, da han var i gang med optagelserne til et nyt program om undervandslivet ud for Australiens nordøstkyst. Her blev han stukket ’utallige’ gange i brystet af en pilrokke, mens hans kameramand fangede hele det drabelige angreb på film.

Filmen blev senere overrakt til Steve Irwins familie.

https://imgix.seoghoer.dk/8.00991295.jpg
 AOP

Steve Irwin sammen med sin kone Terri og børnene Robert og Bindi (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/7.04738270.jpg
 AOP

Steve Irwin var kendt for sin frygtløse stil, når han fodrede krokodillerne i Australia Zoo - har har endda sin lille søn Robert på armen. Foto: AOP

https://imgix.seoghoer.dk/10.4582240c.jpg
 AOP

I dag er sønnen Robert 11 år gammel, og han arbejder - ligesom sin far - i zoologisk have. Foto: AOP

https://imgix.seoghoer.dk/10.1893075a.jpg
 AOP

Robert i gang med at fodre havens krokodiller. Foto: AOP

https://imgix.seoghoer.dk/7.06227579.jpg
 AOP

Robert får hjælp til at fodre en af havens helt store krokodiller. Foto: AOP

https://imgix.seoghoer.dk/8.11179025.jpg
 AOP

Datteren Bindi viser en lille reptil frem til et nysgerrigt publikum. Foto: AOP

https://imgix.seoghoer.dk/10.4383447d.jpg
 AOP

Datteren Bindi er i dag 16 år og planlægger at arbejde fuldtid i en zoologisk have, når hun er færdig med sine studier. Foto: AOP

Sponsoreret indhold