Hollywood5. maj 2015

Sådan er forholdet mellem Jamie Dornan og Dakota Johnson

Fifty Shades of Gray-instruktøren kommer med sin analyse af det omdiskuterede forhold

Jamie Dornan (Alle fotos: AOP)Selv om det slog gnister på filmlærredet mellem den dominerende millionær Christian Grey og den underdanige studine Anastasia Steele, har der været forlydender om, at forholdet mellem filmens to skuespillere, Jamie Dornan og Dakota Johnson, var iskoldt modsat filmuniverset i "Fifty Shades of Grey."

Men nu prøver filmens instruktør, Sam Taylor-Johnsson, en gang for alle at mane alle rygterne til jorden over for USA Today.

- Alle kan godt lide sladder, men mange af historierne er aldeles usande. De er søde og sjove sammen, siger Sam Taylor-Johnson og understreger, at forholdet mellem 25-årige Johnson og 33-årige Dornan er professionelt.

LÆS OGSÅ: Må dit barn se "Fifty Shades of Gray"?

LÆS OGSÅ: Hed bio-tur: Par hyggede sig under "Fifty Shades of Grey"

LÆS OGSÅ: Så er den gal igen: Kvinde onanerede til "Fifty Shades of Grey"

- Det er bare en film, og det er bare arbejde. De kom fint ud af det med hinanden, siger hun og tilføjer:

- Jeg ved ikke, om folk bare forventede, at de skulle have et Kristen Stewart og Robert Pattinson-lignende forhold, siger Taylor-Johnson og refererer til skuespillerne fra "Twilight"-filmene, der blev kærester i virkelighedens verden.

I galleriet nederst har vi samlet et galleri med Jamie Dornan

Den eneste, der havde samarbejdsvanskeligheder, var Sam Taylor-Johnson selv. Ifølge instruktøren var "Fifty Shades"-forfatteren E.L. James en værre dominatrix i samarbejdet med at vække bogen til live på filmlærredet, og derfor vil Taylor-Johnson ikke instruere de to efterfølgere.

- Vi stødte ofte sammen og blev nødt til at finde en måde at nå frem til en fælles løsning. Hun vil også være den første til at sige, at samarbejdet ikke var nemt. Det var nemlig ikke nemt, sagde Taylor-Johnson til The Hollywood Reporter i februar og tilføjede:

- Jeg tror, at vi begge følte, at det var en utrolig smertefuld proces, lød det fra instruktøren, der ligesom E.L. James gerne ville svinge pisken over filmatiseringen.
Film nummer to og tre får premiere i henholdsvis 2017 og 2018 med titlerne "Fifty Shades Darker" og "Fifty Shades Freed".

Se trailere til den første film herunder


Sponsoreret indhold