Hollywood25. januar 2018

Sådan døde verdensberømt 'storm-jæger'

Storm-jæger, Joel Taylor, blev tirsdag fundet død på krydstogtskib
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/storm-jaeger-24012018.jpg
 Foto: Facebook
Igennem mere end 15 år jagtede Joel Taylor fra 'Storm Chasers' på Discovery Channel de værste tornadoer og storme han kunne finde, og han slap fra det med livet i behold og blev en verdenskendt TV-stjerne, da han som storm-jæger gennem fem år kom ud i alverdens stuer med sin jagt på de ekstreme og potentielt dødbringende vejrfænomener i 'Storm Chasers'.
Men tirsdag blev han meldt død blot 38 år gammel. Det var hans gamle makker, Reed Timmer, fra 'Storm Chasers', der på Twitter fortalte om hans død.
Da var det ikke kendt, hvad årsagen til Joel Taylors alt for tidlige død var. Men nu beretter gossip-sitet TMZ, at Joel Taylor døde af en overdosis på krydstogtskibet 'Harmony of the Seas', da han var på en ferie, der begyndte den 20. januar i Fort Lauderdale i Florida og skulle være afsluttet samme sted lørdag efter en rundtur med fest og glade dage i syv dage. Men for Joel Taylor varede festlighederne kun tre dage, inden han blev fundet død i sin kahyt tirsdag morgen, da skibet lagde til kaj i hovedstaden San Juan i ønationen Puerto Rico. Politikilder udtaler til TMZ: - Det ser ud som om, at døden kan skyldes overdosis, og at Joel Taylor indtog et lægeordineret middel, siger politiet i en første forsigtig udtalelse. Det lægeordinerede middel er angiveligt GHB, der også er kendt som Fantasy eller 'flydende E'. Som lægemiddel tages det mod søvnforsyrrelsen narkolepsi. Men det hører også med til de såkaldte 'feststoffer' og bliver blandt andet brugt på diskoteker og natklubber og kan i ukontrollerede mængder føre til forgiftning og til at man simpelthen holder op med at trække vejret. Og nydailynews.com afslører, efter at have talt med flere passagerer, at GHB langt fra var det eneste stof, Joel Taylor indtog på krydstogtskibet, der ifølge en passager angiveligt 'svømmede' i stoffer. Flere passagerer på 'Harmony of the Seas' fortæller, at de så Taylor tage både ecstasy og kokain. Og herefter skal Joel Taylor ifølge en anden passager have indtaget en stor mængde GHB midt på dansegulvet, så han faldt bevidstløs om. To af hans venner bar den livløse TV-stjerne væk fra dansegulvet og ned i hans kahyt på krydstogtskibet. Og det var her, han blev fundet død ved ankomsten til San Juan, hvor han nu skal obduceres. Allerede da skibet skulle sejle fra Fort Lauderdale i lørdags den 20. januar, postede flere krydstogtpassagerer opslag på sociale medier om, at andre passagerer, der skulle om bord på 'Harmony of the Seas', blev anholdt af politiet for besiddelse af stoffer i havnen i Fort Lauderdale. Joel Taylor blev født i Elk City i Oklahoma, og han studerede senere meteorologi på University of Oklahoma, hvor han rendte ind i sin senere stjerne-kollega Reed Timmer. De to lavede i 2003 dokumentarfilmen 'Tornado Glory', hvor de i tornado-sæsonen 2003 fulgte efter alle storme, det var værd at skrive hjem om.
https://imgix.seoghoer.dk/7.08516187.jpg

Når der var en storm af denne slags på vej, var Joel Taylor i sit es. (Foto: All Over Press)

I 2007 blev de verdensstjerner på Discovery Channel i serien 'Storm Chasers'. Joel Taylor fungerede i programmet både som meteorolog og chauffør bag rattet i programmets storm-køretøj, 'The Dominator'.
https://imgix.seoghoer.dk/dominator.jpg

'The Dominator' i mere rolige omgivelser end køretøjet befandt sig i under de fem år med 'Storm-Chasers' på Discovery Channel. (Foto: All Over Press)

Efter fem sæsoner blev 'Storm Chasers' pillet af programmet i 2012. En god uge før sin død var Joel Taylor lige blevet onkel til en niece, som han fortæller om på Facebook herunder:

Sponsoreret indhold