Hollywood 9. juni 2016

Så rig var Muhammed Ali

Den største nogensinde havde også en stor pengetank, som hans børn nu kæmper om

Han svævede som en sommerfugl og stak som en bi, og Muhammed Alis helt ekstraordinære evner i ringen gjorde ham da også til en holden mand ved sin død som 74-årig.

Ifølge amerikanske celebritynetworth.com nåede boksegiganten at skrabe ikke mindre end 325 millioner kroner sammen på sin store karriere. Og den betydelige formue skal ses i lyset af, at Ali aldrig har været bange for at bruge af sine penge.  

På et tidspunkt var mesteren oppe at bruge 400.000 kroner om måneden for at støtte hans store familie som blandt andet består af ni børn, og i midten af 80'erne skrev flere medier, at Ali var faretruende tæt på konkurs. 

Siden fik den måske største bokser nogensinde styr på økonominen via gode folk omkring sig, og han stiftede firmaet GOAT LLC som selvfølgelig står for greatest of all time. Det var vendepunktet og herefter har Ali tjent millioner på blandt andet reklamer. 

Tilbage i 1974 boksede Ali mod George Foreman i den berømte kamp med kælenavnet "Rumble in the jungle", og dengang kunne Muhammed stikke hele 170 millioner kroner i lommen, hvis man omregner til nutidspenge. 

Tilbage står nu den efterladte Ali-familie, som skal fordele de 325 millioner. De forlyder allerede at flere af børnene er i alvorlig infight kun dage efter deres fars død. 

 

 

Sponsoreret indhold