Hollywood18. september 2015

Så meget tjener Kim Kardashian på sin krop

Ikke mindre end 390 millioner kroner, indkasserer Kim Kardashian på sin vejdrejede krop
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kardashian_aop_web1.jpg

Hun er her, der og allevegne, og 34-årige Kim Kardashian har formået at gøre sig selv til et stort brand indenfor skønhedsprodukter og tøj.

Og så har hun forsikret sin bagdel for millioner af kroner – forståeligt nok, når den er en del af det, som hun tjener sine mange penge på. Ifølge Mirror skulle bagdelen være forsikret for ikke mindre end 133 millioner kroner.

Og det er Kim Kardashians ansigt og krop, der er med til at tjene en masse penge til hendes bankkonto. Hun sælger en lang række skønhedsprodukter, som kvinder kan bruge fra top til tå, og når man gør alle indtægter op, der har med krop og udseende at gøre, så beløber det sig til ikke mindre end 390 millioner kroner.

Beløbet på de 390 millioner dækker ikke, alt det hun tjener på sin app eller hjemmeside. Det er kun kropsrelateret.

Og det er mange aftaler hun har – og for forskellige dele af sin krop. Hendes bryster bliver brugt flittigt til at være model for undertøj og badetøj for Kardashian Kollection Intimates lingerie, Divinity Collection-badetøj og Muscle Flex sportsbh’er.

Hendes øjne bliver brugt til at markedsføre The Kardashian makeup-serien, som har 12 forskellige produkter – bl.a. mascara, øjenskygge, falske øjenvipper og solbriller.

Fødderne er model for Sketchers Shape-Up shoes plug – det indbringer hende godt 16 millioner kroner, og Kim er medstifter af hjemmesiden Shoedazzle.com – der tjente hun godt 13 millioner på salg.

Håret bliver brugt til at markedsføre en masse hårprodukter så som olier, glatteprodukter o gen masse anden.

Læberne promoverer The Kardashians makeup-serien med både læbestift og lipgloss, og det har tjent hende millioner af kroner – og hun fik knap ti millioner kroner for at promovere slikkepinde.

Neglene: Her har hun sin egen neglelakkollektion, der hedder Kim-pletely in Love.

Halsen bliver brugt til at sælge smykker fra Belle Noel and Virgins, Angels og Saints.

Huden tjener hun også godt på. Hun har aftaler med Perfect Skin, Glamour Tan, syv forskellige parfumer og Fusion Beauty. Det beløber sig til omkring 130 millioner kroner ned i Kim Kardashians lommer.

Taljen viser tøj frem på bedste vis for bl.a. Kard­ashian Kollection-tøjmærket, og hun promoverer også QuikTrim slankepiller.

Her kan du se galleri med Kim Kardashian i ventetøj:

Kim Kardashians ventetøj

Sponsoreret indhold