Hollywood26. august 2014

Så meget tjener Ashton Kutcher på TV

Den vordende far har million-overskud
Ashton Kutcher tjener kassen
Ashton Kutcher tjener kassen
 Foto: AOP146 millioner danske kroner. Så meget indkasserer skuespilleren Ashton Kutcher på et år.

Skuespilleren fra tv-serien "Two and a Half Men" topper derfor for tredje år i træk listen over bedst betalte tv-skuespillere, skriver Forbes.com, der står bag opgørelsen over de svimlende indtjeninger.

På listen er blandt andet også tv-lægen "McDreamy" fra "Greys Hvide Verden" i skikkelse af Patrick Dempsey og Kevin Spacey, der blandt andet er kendt for rollen som den kyniske politiker Frank
Underwood i den anmelderroste Netflix-serie "House of Cards." Også skuespillere fra tv-serierne "How I Met Your Mother" og "Mad Men" snupper de tårnhøje tv-lønninger.

LÆS OGSÅ: Ahston Kutcher: Hold nu kæft, mand

LÆS OGSÅ: Ashton Kutcher: Tilfældige knald er klamt

LÆS OGSÅ: Ashton Kutcher sælger drømme-bolig

Skandaleskuespilleren Charlie Sheen er også med på listen. Sheen spillede oprindeligt hovedrollen i "Two and a Half Men", men blev erstattet af listens førsteplads, Ashton Kutcher, efter han blev fyret af seriens skabere.

Med pladsen som den bedst betalte tv-skuespiller for tredje år i træk har Kutcher dermed råd til de dyre udgifter til barnevogn, puslebord og autostol. Snart bliver han nemlig sammen med skuespillerinden Mila Kunis forælder til sit første barn.

Newspaq

Sponsoreret indhold