Hollywood 15. maj 2014

Dropper mega-bolig for gravid kæreste

Ashton Kutcher sælger drømmebolig for at flytte sammen med den gravide kæreste
Foto: All OverOtte badeværelser, fem soveværelser og en kæmpestor swimmingpool fordelt på knap 3000 kvadratmeter. Det er noget af det, som Ashton Kutcher opgiver for sin gravide forlovede Mila Kunis.

LÆS OGSÅ: - Hold nu kæft, Charlie Sheen

Han har nemlig sat sin luksusbolig til salg for 12 millioner dollar, så han kan flytte sammen med den 30-årige skuespillerinde, som han altså venter sit første barn med.

Det skriver Female First.

LÆS OGSÅ: Kunis og Kutcher skal være forældre

Kutcher vælger at sætte de mange kvadratmeter til salg på grund af sin kommende datter eller søn, fordi grunden ikke er særlig børnevenlig.

Det er det nye hus, som skuespillerparret har købt sammen til gengæld. Og selv om huset er mindre end "Two and a Half Men"-stjernens tidligere bolig, kommer parret nok ikke til at klage over manglende plads.

Deres nye hus indeholder nemlig tre soveværelser, fire badeværelser, en kæmpe balkon, en swimmingpool, en stor have og meget mere.

LÆS OGSÅ: Galleri: Demi Moores forvandling

De kommende forældre skal betale omkring 10 millioner dollar for deres barns første hjem.

Og derfor må man håbe for dem, at de har sparet nogle penge sammen. Den 36-årige Kutcher bliver nemlig snart arbejdsløs, idet tv-showet "Two and a Half Men", hvor han spiller en hovedrolle, stopper efter den kommende 12. sæson.

Sponsoreret indhold