Så meget narko tog død Hollywood-stjerne

Philip Seymour Hoffman brugte dobbelt så meget heroin som en \

Philip Seymour Hoffman brugte dobbelt så meget heroin som en "normal" narkoman.

Foto: All Over Press

Oscar-vinderen Philip Seymour Hoffman, der blev fundet død med en heroinsprøjte i armen sidste søndag, var ude i et meget omfattende stofmisbrug.

Det siger jazzmusikeren og narkopusheren Robert Vineberg, der i en periode forsynede Hoffman med heroin.

- Hvor andre narkomaner bruger godt fem breve heroin om dagen, var Philip oppe på 10 breve om dagen - han havde et meget stort misbrug, siger Vineberg til New York Post.

Stjerner sagde farvel til Philip Seymour Hoffman

Han var mistænkt for at have direkte forbindelse til Philip Seymour Hoffmans død, men er nu alene sigtet og varetægtfængslet for narkobesiddelse i den helt store stil efter fund af 300 breve heroin i hans lejlighed efter Hoffmans død.

Der blev fundet 73 breve med heroin i Hoffmans lejlighed.

- Det er simpel matematik. Der var til en uges forbrug i lejligheden, siger Vineberg.

Philip Seymour Hoffman vidste, han ville dø

Han havde sidst set Hoffman høj på heroin i oktober sidste år. Derefter gik Hoffman på 28 dages afvænning, men han kunne ikke holde sig fra heroinen, efter at han ellers havde været clean i 20 år fra han var 23 år.

- Alle beviser, peger på, at min klient ikke har solgt de stoffer til hr. Hoffman, som slog ham ihjel. Der er tværtimod beviser for, at min klient og Philip Seymour Hoffman var venner, som var forbundet i en fælles kamp med at komme ud af deres stofmisbrug, siger Vinebergs advokat.

Philip Seymour Hoffman fik en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i "Capote" i 2005.

Da en af hans venner blev bekymret for ham søndag i forrige uge og opsøgte hans lejlighed, Sad Oscar-vinderen død efter en overdosis med en kanyle i venstre underarm.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close