Hollywood 6. august 2018

Beyoncé: Derfor har jeg topmave

Graviditetsrygterne har sommeren over svirret, men nu fortæller Beyoncé selv, hvorfor hendes mave strutter
Foto: All Over Press

I både juni og juli svirrede rygterne løs om, at Beyoncé, 36, ventede barn nummer fire, men i et nyt, stort interview i amerikansk Vogue fortæller en bundærlig Beyoncé, hvorfor hendes mave strutter.  

Hitmageren blev for første gang mor i januar 2012, hvor hun fødte datteren Blue Ivy. 

- Efter jeg fødte mit første barn, troede jeg på de ting, som samfundet mente om, hvordan min krop skulle se ud. Jeg pressede mig selv til at tabe al babyvægten på tre måneder og planlagde en lille turné for at være sikker på, at jeg tabte mig. Når jeg nu ser tilbage på det, var det vanvittigt. Jeg ammede stadig, da jeg optrådte i Atlantic City i 2012. Efter tvillingerne greb jeg det helt anderledes an, fortæller Beyoncé i amerikansk Vogue

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: beyonce.com

Beyoncé fortæller i interviewet, at graviditeten og fødslen af tvillingerne ikke skete uden komplikationer. 

- Jeg vejede næsten 100 kg den dag, jeg fødte Rumi og Sir. Jeg var svulmet op på grund af svangerskabsforgiftning og havde været sengeliggende i over en måned. Mit helbred og mine babyers helbred var i fare, så jeg fik et akut kejsersnit. Vi tilbragte mange uger på neonatal-afdelingen, afslører moderen til tre. 

- Jeg var i overlevelsestilstand og forstod det ikke før flere måneder senere. I dag har jeg en forbindelse til alle forældre, der har være gennem sådan en oplevelse, fortæller Beyoncé om den hårde tid på neonatal. 

"Lemonade"-stjernen forklarer, at en tvillingegraviditet og efterfølgende akut kejsersnit ikke er for sarte sjæle. 

- Efter kejsersnittet føltes min core-muskulatur anderledes. Det var en kæmpe operation. Nogle af dine organer bliver midlertidigt rykket, og i nogle sjældne tilfælde, fjernet midlertidigt under fødslen. Jeg er ikke sikker på, det er alle, der forstår det. Jeg havde brug for tid til at hele, til at komme mig. Under min rekonvalescens gav jeg mig selv kærlighed og omsorg, og jeg favnede mine kurver. Jeg accepterede, at sådan ville min krop gerne være, fortæller sangeren om sin krop efter tvillingegraviditeten.

I det nye år begyndte Beyoncé så småt at gøre klar til sit comeback. 

- Efter seks måneder begyndte jeg at gøre mig klar til Coachella (stor musikfestival i USA, red.). Jeg blev midlertidigt veganer, jeg droppede kaffe, alkohol og alle frugtdrinks. Men jeg var tålmodig med mig selv og nød mine mere fyldige kurver. Det gjorde mine børn og min mand også, fortæller stjernen i Vogue

Queen B afslører, at hun endnu ikke er toptrimmet efter at have født tvillinger for over et år siden - og det er helt okay. 

- Den dag i dag er mine arme, skuldre, bryster og hofter stadig mere fyldige. Jeg har en lille mor-mave, og jeg har ikke travlt med at komme af med den. Det, synes jeg, er ægte. Når jeg er klar til at få en sixpack, så vil jeg knokle for det, indtil jeg har den. Men lige nu føles det som, at min FUPA (amerikansk slang, der står for "Fat Upper Pubic Area, red.) og jeg er "meant to be", slår hun fast. 

Det var under Beyoncé og Jay-Z' "On the Run II Tour" i Europa, at mange fans påpegede, at Beyoncé så gravid ud, når hun sang og dansede på scenen

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Men Beyoncé er HELT SIKKERT gravid, skrev en fan på Twitter og postede et par billeder, hvor hendes mave struttede ekstra meget. 

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Er Beyoncé gravid eller bare oppustet?, spurgte en anden fan på Twitter. 

En fan påpegede også på Twitter, at tallet fire havde en helt speciel betydning for parret, og at det derfor gav mening, at de ville sætte et fjerde barn i verden. 

Det amerikanske ugeblad Star Magazine mente også at vide, at Queen B havde en kage i ovnen. 

- Det er et chok så kort efter, hun fødte tvillingerne, men hun er overlykkelig, fortalte en kilde dengang til Star Magazine ifølge Hollywood Life

- Hun har skyndt sig at lave ændringer på sine scenekostumer, så hun kan holde babybulen skjult i så lang tid som muligt. Det er kun få, som de stoler på, der har fået overbragt de gode nyheder, men man behøver ikke at være et geni for at finde ud af, hvad der foregår, slog insideren fast. 

Beyoncé og Jay-Z har i alt 48 shows, blandt andet et i Danmark, på deres "On the Run II Tour", der varer helt til oktober. 

Sangeren og rapperen har dannet par dannet par siden 2002 og blev i al stilhed gift i 2008.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold