Så meget er Katy Perrys forlovelsesring værd

Det er ægteskab nr. to, der venter for både Orlando Bloom og Katy Perry.

Det er ægteskab nr. to, der venter for både Orlando Bloom og Katy Perry.

Foto: MEGA

I sidste uge annoncerede Katy Perry og Orlando Bloom, at de var blevet forlovet - og det er bestemt ikke småpenge, den 42-årige skuespiller har spenderet på forlovelsesringen til den 34-årige sanger. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

full bloom

Et opslag delt af KATY PERRY (@katyperry) den

"Roar"-sangeren har selv vist sin "rock" frem på Instagram, og en ekspert er ikke i tvivl om, at ringen har kostet kassen. 

- Katys utrolige forlovelsesring fra Orlando Bloom ville blive solgt for omegnen af 33 mio. kr, vurderer Andrew Brown, der er direktør i WP Diamonds, til E! News

- Det ser ud til at være en fire karat stor, lyserød ovalformet diamant omkranset af otte hvide diamanter, så det ligner en blomst, der blomstrer ("in bloom" på engelsk, red.) - ringen er i sandhed unik og vildt værdifuld, tilføjer smykkeksperten. 

På årets mest romantiske dag valgte Orlando Bloom, 42, at falde på knæ for Katy Perry, 34. 

Det bekræftede popsangeren selv i sidste uge på sin Instagram.

Full bloom, skrev hun til billedet, hvor man kunne ane det lykkelige par og ikke mindst den store, farvestrålende ring, som hun havde fået på fingeren. 

Også sangerens mor Mary Hudson havde ifølge britiske Daily Mail delt en masse detaljer fra det romantiske frieri på sin Facebook-profil. 

- Se, hvem der blev forlovet i aftes, skrev moren til et billede, hvor man kunne se, at forlovelsesringen matchede Katy Perrys manicurerede negle. 

Moderen havde også postet et billede af parret, der stod under en hjerteformet bue af blomster - mere romantisk blev det vist ikke.  

Parret blev for første gang set sammen efter Golden Globe-prisuddelingen i 2016

I foråret 2017 meldte parret ud, at de holdt pause, men knap et år efter havde parret fundet melodien igen

For begge parter bliver det ægteskab nummer to: Orlando Bloom var fra 2010 til 2013 gift med den australske model Miranda Kerr, med hvem han har sønnen Flynn på otte, mens Katy Perry fra 2010 til 2011 var gift med komikeren Russell Brand. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close