Hollywood 6. marts 2015

Så er det afgjort – disse kendisser skal "riste" Justin Bieber

Når Comedy Central d. 30. marts sender den længe ventede ”Justin Bieber Roast” bliver det en perlerække af superstjerner, der (kærligt) skal mobbe den unge skandalecharlatan med jokes om Bieber. Se hvem her…
Af af

Se her hvilke store berømtheder, der skal 'riste' Justin Bieber i programmet "Comedy Central Roasts" d. 30. marts
Justin Bieber har gang i rigtig mange ting for tiden og skal i slutningen af marts agere hovedperson i det populære program "Comedy Central Roasts", hvor en række store berømtheder skal lave jokes på den 21-årige superstjernes bekostning.

Comedy Central har i flere år haft stor succes med programmet, hvor forskellige stjerner skiftes til at lave vittigheder på en fælles vens (eller fjendes) bekostning. Særligt mindeværdige 'roasts' var Charlie Sheens i 2011 og James Franco i 2013.

Se også: Charlie Sheen Roast
Se også: James Franco Roast

Der er da også nok skandaler at hive fat i hos Bieber, der i de seneste måneder hårdnakket har forsøgt at polere sit image - og man må sige, at det er modigt af Bieber at stille op, da flere af superstjernerne, der skal riste ham, ikke ligefrem er på hans speed dial over allerbedste venner.

De er derimod meget højlydte i medierne og flere af dem hylende morsomme, så vi glæder os meget til at se, hvordan den forhåbentlig meget selvironiske Justin Bieber vil tage imod de verbale slag og morsomheder.

Selvom Justin i en periode over Twitter ihærdigt har forsøgt at få komikeren Seth Rogen til også at deltage i programmet bliver Biebers bønner mødt af tavshed. Det kan dog have noget at gøre med, at Seth Rogen tidligere har udtalt, at han oprigtigt hader Justin Bieber - og synes, at han er en 'piece of shit'.

Læs også: Justin Bieber laver telefonfis med fan

Ligeledes har Ellen DeGeneres takket nej til at deltage i programmet, efter Biebers folk kontaktede hende med tilbuddet. Det var nemlig i Ellens talkshow, at Justin Bieber for første gang talte ud om de mange skandaler, der har omkredset ham de sidste par år, og hvordan han gerne vil være en bedre rollemodel, så valget syntes naturligt, men Ellen DeGeneres afslog med begrundelsen, at hun ikke ville være 'ond' mod Bieber.

Læs også: Skandale-Bieber vil være en god fyr igen

I galleriet nedenfor kan du se, hvem der har allerede har sag ja at 'riste' det canadiske teenage-fænomen. Én ting er sikkert: Det bliver ikke for sarte sjæle!

Læs også: Bieber til komiker - gør mig til grin

Sponsoreret indhold