Hollywood8. maj 2017

Russisk Kim Kardashian ved at sprænge badedragt

Yppige Anastasia Kvitko ved at tabe brysterne ud af badedragt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ana.jpg
 Foto: All Over Press)
Kim Kardashian opholder sig for det meste i Californien eller New York City, så det smagte da lidt af 'fisk', da den russiske 'Kim Kardasian', Anastasia Kvitko, forleden var i Miami og luftede sin yppige krop på stranden i en minimal badedragt. Kvitko har måske ikke helt så meget glamour over sig som den ægte vare, men hvad angår barm og numse halter hun ikke meget efter originalen.
Hendes bryster er rent faktisk så store, at de var lige ved at falde ud af hendes lille badedragt, og numsen er heller ikke dårlig, hvis man kan lide former, og hvem kan ikke det? Anastasias fanbase på seks millioner følgere på Instagram er i hvert fald ikke i tvivl om russerens kvaliteter.
På stranden i Miami viste hun både kameltå, side-boob, under-boob og alt derimellem. Hun lagde også et billede fra stranden op på sin Instagram-profil, og i løbet af en dag havde 70.000 liket billedet.
Og den 22-årige fik straks flere tusinde komplimenter. - Du ser så fandens hot ud. Har aldrig set så perfekt en krop som din, skriver en følger. En anden konstaterer blot. - Du er numse-dronningen!. Se galleri med frække Anastasia Kvitko herunder:

Anastasia Kvitko, maj 2017

Se Anastasias opslag på Instagram:

Sponsoreret indhold