Hollywood13. maj 2015

”Ross” søger råd hos Kardashian-mor

Når David Schwimmer skal spille rollen som den afdøde advokat Robert Kardashian får han gode råd hos hans famøse kone Kris Jenner
Af af
David Schwimmer søgte råd hos Kris Jenner
David Schwimmer søgte råd hos Kris Jenner
 Foto: All Over PressFra Ross til Robert.

Skuespilleren David Schwimmer, der er mest af alt er kendt for rollen som den nørdede og håbløst forelskede palæontolog Ross i hitserien "Venner", landede tilbage i 2014 en noget bemærkelsesværdig rolle.

I den nye krimiserie "American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson" skal den 48-årige skuespiller spille rollen som advokaten Robert Kardashian, der forsvarede sin gode ven, den amerikanske fodboldspiller O.J. Simpson, der blev anklaget for mordet på sin ekskone og hendes nye kæreste i 1994.

LÆS OGSÅ: Kendisser støtter Bruce Jenner som kvinde

Robert Kardashian døde i 2003 som 59-årig af kræft i spiserøret, og derfor mødtes Schwimmer med Kardashians ekskone, Kris Jenner, som var gift med advokaten i 13 år, og sammen fik de børnene Kourtney, Kim, Khloé og Rob, som i dag er superstjerner i reality-verdenen.

LÆS OGSÅ: Kønsskifte sender Kardashian-familien i terapi

- Jeg tænkte, at der ikke var nogen, der bedre kunne fortælle mig om, hvordan Robert Kardashian var som mand og som far end hende, siger Schwimmer til nyhedsbureauet AP og fortsætter:

- Jeg var så heldig at få lov til at snakke med Kris Jenner i et par timer, og hun var meget generøs med sin tid, tilføjer den Emmy-nominerede skuespiller, der med den nye rolle i den grad skifter karrierespor.

LÆS OGSÅ: Kardashian: Vi er stadig en familie

- Det har været en meget spændende proces ind til videre, lyder det fra "Venner"-stjernen.

Med i serien medvirker den Oscar-vindende skuespiller Cuba Gooding Jr. i rollen som O.J. Simpson, mens skuespillerinden Selma Blair skal spille Kris Jenner. Også John Travolta medvirker i den foreløbige serie på 10 afsnit, der får premiere i 2016.

Sponsoreret indhold