Kønsskifte sender Kardashian-familien i terapi

Bruce Jenner og den berømte datter Kim Kardashian. Hun lægger ikke skjul på, at stedfaderens kønsskifte kræver terapi.

Bruce Jenner og den berømte datter Kim Kardashian. Hun lægger ikke skjul på, at stedfaderens kønsskifte kræver terapi.

Foto: All Over PressNår manden, der har ageret som ens far i knap 25 år, pludselig fortæller, at han i virkeligheden føler sig mest som kvinde, kan det ikke undgå at påvirke familien.

Selvom realitystjernen Kim Kardashian støtter sin stedfar, Bruce Jenner, fuldt ud, lægger hun ikke skjul på, at Jenners offentlige udmelding om sin kønsidentitet kræver lidt arbejde for familien.

LÆS OGSÅ: Kendisser støtter Bruce Jenner som kvinde

Det fortæller Kim Kardashian i NBC's talkshow "Today Show", der sendes mandag den 27. april.

- Det kræver stadig lidt tilvænning og lidt, du ved, familieterapi, siger hun til talkshowværten Matt Lauer i et klip fra den kommende udsendelse, som NBC har lagt på deres hjemmeside.

Bruce Jenner overtog rollen som far for Kardashian-børnene, da han i 1991 giftede sig med Kim Kardashians mor, Kris Jenner.

LÆS OGSÅ: - Nu er jeg kvinde

Fredag talte den tidligere olympiske guldvinder, som også optræder i Kim Kardashians realityshow, "Keeping up With the Kardashians", for første gang offentligt om sin kønsidentitet.

Det skete i et interview med den berømte amerikanske talkshowvært Diane Sawyer.

Her fortæller Bruce Jenner, hvordan han føler, at han har en "kvindelig sjæl", og at hans hjerne er meget mere kvindelig end mandlig.

Efter interviewet flød de sociale medier nærmest over af positive tilbagemeldinger og kommentarer til Bruce Jenner. Blandt andre fra Kris Jenner, som kaldte sin eksmand for sin "helt".

LÆS OGSÅ: Papa Kardashian i dødsulykke

Kim Kardashian var heller ikke sen til at udtrykke sin støtte og kærlighed på de sociale medier, hvor hun kalder sig selv for "stolt datter".

I interviewet med Matt Lauer lægger "Keeping up With the Kardashians"-stjernen heller ikke skjul på, at hun støtter sin stedfar 100 procent i hans transformation.

- Vores familie er meget tæt. Jeg ser hele tiden overskrifter som fortæller, hvordan vi ikke støtter ham, og at min mor føler sådan og sådan, men det er alt sammen det pure opspind, siger hun.

Ud over de fire Kardashian-søskende Kourtney, Kim, Khloe og Rob, nåede Bruce Jenner at få to døtre sammen med Kris Jenner, inden parret annoncerede deres separation i oktober 2013.

Kim Kardashians biologiske far advokaten Robert George Kardashian døde i 2003.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close