”Ross” i ny rolle

Ross Geller aka. David Schwimmer

Ross Geller aka. David Schwimmer

Foto: All Over PressFra Ross til Robert.

Skuespilleren David Schwimmer, som mest af alt er kendt for sin rolle som den nørdede og håbløst forelskede palæontolog Ross i tv-serien "Venner", skifter fuldstændig filmisk karrierespor.

LÆS OGSÅ: Kan du kende dem? Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

Siden serien sluttede i 2004, har 48-årige Schwimmer lavet et par film, instrueret og lagt stemmer til tegnefilm, men nu er han hyret til at spille advokaten Robert Kardashian, der er kendt for at forsvare sin ven, den amerikansk fodboldspiller O.J. Simpson, som i 1994 blev anklaget for mordet på sin ekskone og hendes nye kæreste.

Det fremgår af filmsiden IMDB.

LÆS OGSÅ: Gamle Venner: Det laver de i dag

Det bliver den Oscar-vindende skuespiller Cuba Gooding Jr., der skal spille O.J. Simpson. Tv-miniserien får titlen "American Crime Story: The People vs" og har premiere i 2015.

LÆS OGSÅ: "Rachel" afslører: Sådan skulle en ny Venner-serie være

Hvis Robert Kardashians efternavn virker bekendt, så er det ham, der er far til reality-søstrene Kardashians. Han døde af cancer i spiserøret i 2003 og blev 59 år gammel.

Og for O.J. Simpsons vedkommende så blev han ikke kendt skyldig i mordanklagerne, men sidder alligevel nu i fængsel - for røveri og kidnapning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close