Rockstjernes eks-kone sælger ud af minderne

Foto: All OverNogle gange skal der ryddes op i gemmerne og nu benytter sangeren Axl Roses eks-kone lejligheden til at tjene lidt ekstra gysser.
Hun sætter nemlig alt fra barndomsbilleder af Guns'n'Roses-forsangeren over kærlighedsbreve til sangerens gamle tøj på auktion. Det skriver musikmagasinet Rolling Stone.

Axl Rose: Hemmeligt møde med dansk partypige

Fans af den afdankede rocker kan blandt andet få fingrene i den flannel-skjorte, som Axl Rose bar i videoen til sangen "Welcome to the Jungle", flere håndskrevne sangtekster og parrets vielsespapirer, som sælges sammen med videooptagelser fra brylluppet.

Axl Rose og eks-konen Erin Everly var for en kort bemærkning mand og kone i starten af 1990'erne - et ægteskab, som efter et par måneder endte med at blive annulleret i januar 1991.

Lars Ulrich i orgie med Axl Rose

Nu sælger Everly, som inspirerede hittet "Sweet Child O' Mine" eks-mandens ejendele som en del af auktionen "Icons and Idols 2013: Rock'n'roll", som løber af stablen i Beverly Hills i Californien den 6.-7. december.

Salget af kærlighedsbrevene forventes at indbringe Everly mellem 3000 og 4000 kroner, mens videoen af parrets bryllupsdag og vielsesattest kan give helt op til 17.000 kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close