Rocklegenderne Kiss ud på en sidste verdensturné

Kiss annoncerede i nat dansk tid, at rocklegenderne tager ud på en sidste verdensturné.

Kiss annoncerede i nat dansk tid, at rocklegenderne tager ud på en sidste verdensturné.

Foto: Mega

 
Rock-ikonerne Kiss stopper - igen.
 
 
Det fortalte de aldrende rockmusikere i nat dansk tid, da de iført deres karakteristiske ansigtsmaling optrådte i finalen i ”America’s Got Talent”.
 
– Denne turné bliver vores sidste sagde medlemmerne fra scenen efter at have spillet deres hit "Detroit rock city".
 
Og den kommende turné har passende fået navnet ”End of the road”.
 
- Vi vil gerne sige farvel med en sidste turné. Vi kommer til at slutte på samme måde som vi begyndte - utilgivelige og ustoppelige. Det bliver vores mest eksplosive og største show nogensinde. Alle jer, der elsker os, kom og se os. Alle jer, der aldrig har set os, nu er tiden kommet , siger bandet i en udtalelse.
 
Det er dog ikke første gang, at legenderne annoncerer deres exit fra verdensscenen.
 
Allerede tilbage i 2000 oplyste de, at deres daværende turné, der hed "Kiss Farewell Tour", ville blive den sidste chance for at se dem live. De spillede 142 koncerter med den originale besætning, men blot to år senere var de igen tilbage på koncertscenerne.
 
- Folk ændrer sig, og i dette tilfælde går det hånd i hånd med at være et tænkende væsen. Selv om jeg siger en ting den ene dag, kan det godt være, at det ikke ender sådan. 'Gør jeg det for pengenes skyld eller fansenes skyld?' Begge dele, og lad os så ikke glemme, at jeg først og fremmest gør det for min egen skyld, sagde forsangeren Paul Stanley ved den lejlighed.
 
Kiss blev dannet i New York i 1973 af Paul Stanley, Gene Simmons, Peter Criss og Ace Frehley og har siden været et af verdens mest succesfulde rockbands.
 
Datoerne for den kommende afskedsturné er endnu ikke frigivet, men de bliver offentliggjort på bandets website i løbet af de kommende uger.
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close