Hollywood6. januar 2018

Hjemme hos Gene Simmons

Den berømte Kiss-frontmand, Gene Simmons, bor ikke overraskende i ekstrem luksus i varme Californien.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hjemme-hos-gene-simmons-0.jpg
 (Foto: All Over)

Jeg er bare en almindelig fyr. En klovn, der går med solbriller, selv om det er mørkt, har Gene Simmons tidligere sagt om sig selv.

Kigger man på Kiss-bassistens 1150 kvadratmeter store kæmpevilla i Beverly Hills, står det dog hurtigt klart, at israeleren er en smule beskeden.

Med egen tennisbane, pool, ti badeværelser og en stil inspireret af europæiske slotte er der i hvert fald ikke meget almindelighed over huset – og dets ejermand.

Gene Simmons kom til New York som otteårig og voksede op i et jødisk hjem, hvor han havde friheden til at øve guitar, og da han dannede Kiss i 1974, begyndte millionerne at rulle ind.

En lille del af musikpengene brugte Kiss-bassisten i 1986 på giganthuset, han stadig bor i i dag. Dengang kostede herligheden bare syv millioner kr., så hvis musikeren engang vælger at sælge, vil huset formentlig blive en ganske god investering.

Sexrekord

Ikke at Gene Simmons har brug for pengene. Ifølge amerikanske Networth er rockikonet – godt hjulpet af et pladesalg på 75 millioner – god for ekstreme 1,8 milliarder kr.

Simmons har siden 2011 været gift med den tidligere Playboy-model Shannon Tweed, men hun er ikke den eneste dame, der har haft glæde af rockstjernens giganttunge.

I 2002 fortalte Simmons i et radiointerview, at han har været sammen med ikke mindre end 4600 kvinder. År senere benægtede han dog over for engelske The Sun.

– Det er løgn! Tallet er 4800, og jeg kan bevise det, for jeg har billeder af dem alle. Det viser bare, at du kan være grim som bare fanden. Så længe du har det rigtige job, er der adgang, lød forklaringen.

Hvor mange af damerne han har haft med hjemme i supervillaen, melder historien ikke noget om.

Se alle billederne af Gene Simmons rockhybel i galleriet herunder:

Hjemme hos Gene Simmons

Sponsoreret indhold