Hollywood11. februar 2014

Rock-enke kæmper stadig mod sin afhængighed

Courtney Love har været afhængig af heroin
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 Foto: AOP
Det er en kamp at undgå at falde tilbage i afhængigheden. Og kampen fortsætter med al sandsynlighed resten af livet.

Det er i hvert fald virkeligheden for den amerikanske sangerinde Courtney Love, der i 1994 stod tilbage som enke efter den afdøde grunge-stjerne Kurt Cobains selvmord. I et nyt interview med Accesshollywood.com afslører Love, at hendes årelange misbrug i dag står som en konstant figur i hendes hverdag.

Læs også: Derfor er Courtney Love blevet radmager

- Jeg har været stoffri og ædru siden 2005. Jeg laver en masse spirituelt, jeg messer og dyrker yoga og ting i den retning, men ude på parkeringspladsen sidder min afhængighed på størrelse med Hulk og laver mavebøjninger, fortæller hun.

Love har oven i sin heroinafhængighed haft et mildest talt turbulent forhold til sin og Kurt Cobains datter, 21-årige Frances Cobain. Men efter sangerindens udsagn er det i bedring.

Læs også: Courtney Love er tilbage på scenen

- Det er fantastisk. Det er en af grundene til, at jeg flytter tilbage til Los Angeles. Så jeg kan være tæt på hende. Hun har det virkelig godt for tiden, siger Courtney Love.

Selv mener sangerinden, at det mest af alt er datterens advokater, der har stået i vejen for deres forhold. Datteren har nemlig sin egen fond, som tiltrækker deres opmærksomhed, forklarer hun.

Newspaq

Sponsoreret indhold