Courtney Love: Derfor er hun blevet radmager

Billedet til venstre er taget sommeren 2007. Det til højre er fra 2005

Billedet til venstre er taget sommeren 2007. Det til højre er fra 2005

Foto: All Over

Courtney Love har selv valgt at påstå, at hun er gået på en skrap slankekur inspireret af Oprah Winfrey, der også svinger meget i vægt.

Men sandheden er efter sigende, at den mærkværdige rock-enkes voldsomme vægttab over de sidste par år skyldes en gastrisk bypass-operation, som hun angiveligt har gennemgået for to år siden.

Courtney plejede at veje omkring 80 kilo, men er nu blevet mager og afpillet.

En kilde afslører overfor News af the World:
- Courtney griner og siger: " Alle tror, at jeg er blevet hypnotiseret til at tabe mig, men hvorfor skulle jeg dog have al det besvær? Jeg har da bare ladet mig indlægge på en privatklinik, hvor de har ordnet min mavesæk".

44-årige Courtney har altid haft problemer med sit udseende og været overbevist om at hun var grim og fed, men for to år siden valgte hun altså at få lavet en gastrisk bypass hos en kirurg i Beverly Hills.

Det var præcis den operation Merethe Kasten fra"Livet er fedt" og "Merethes Mave" gennemgik. Kort sagt går den ud på, at patienten får opereret mavesækken meget meget mindre, så de ikke kan spise så meget.

Merethe var voldsomt overvægtig, da hun fik lavet sin operation - Hollywood-stjernen var derimod bare lidt kvabset, så hun blev da også afvist af flere klinikker. Men det lykkedes hende til sidst at finde en, der åbenbart var ligeglad med konsekvenserne.

Efter den store operation har det været meget tydeligt, at kiloene er raslet af Love, så hun i dag nærmest ligner et sminket lig.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close