Robert Pattinson var tæt på at blive fyret fra "Twilight"

Foto: All Over

Havde "Twilight"-filmene været de samme uden Robert Pattinson?

Det er ikke til at sige, men det var overordentligt tæt på, at vi havde fundet ud af det. 

Den britiske skuespiller, som flere gange er blevet kåret til verdens mest sexede mand, var nemlig ikke enig med instruktørerne om, hvordan rollen som Edward Cullen skulle spilles. 

Det fortalte han forleden til Howard Stern

Skuespilleren gjorde i instruktørernes optik Edward Cullen til en alt for grublende type, som smilede for lidt. 

- Jeg kan huske, at de gav mig et eksemplar af bogen, hvor de havde markeret alle de passager, hvor min karakter skulle smile, fortæller han i talkshowet. 

Men den daværende skuespillerspire var ikke sådan at få til at makke ret. 

Han tog sin egen overstregningstus og markerede alle de steder, hvor Edward Cullen rynkede panden eller udviste andre følelser og returnerede eksemplaret til instruktørerne. 

Til sidst fik instruktørerne fløjet Pattinsons agent ind på settet. Han forklarede den unge skuespiller, at han risikerede at få en fyreseddel, hvis han fortsatte med at modsætte sig instruktionerne. 

- Jeg var nok en kende for ynkelig, så vi gik på kompromis, fortæller Robert Pattinson, som siden vampyrfilmene er blevet en af de største stjerner i Hollywood. 

For nylig kom det frem, at der er snak om at lave en sjette "Twilight"-film. Og til de mange fans' store begejstring meldte Robert sig straks klar i rollen som Ed, hvis han bliver spurgt. 

Skuespilleren har tidligere dannet par med sin medskuespiller Kristen Stewarts, men skuespillerinden har forklaret, at parret gik fra hinanden på grund af det store hysteri omkring dem som par, der nærmest gjorde deres forhold til et produkt. 

De seneste tre år har han dannet par med FKA Twigs, som han friede til efter blot seks måneder tilbage i 2015.

Robert rundede sidste år de 30. Se de mange billeder af det sexede skuespiller i galleriet herunder:

Robert Pattinson 30 år

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close