Hollywood18. august 2016

Kristen Stewart om Pattinson: Derfor slog vi op

Skuespillerinden Kristen Stewart fortæller, at forholdet til vampyrskuespilleren Robert Pattinson nærmest blev til et produkt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.01913616.jpg
 Foto: All Over

Fans verden over var lykkelige, da skuespillerinden Kristen Stewart blev kæreste med sin "Twilight"-kollega Robert Pattinson.

Derfor skabte det også et stort hysteri, da skuespillerinden tilbage i 2012 blev taget i at kysse med den gifte instruktør Rupert Sanders, og efterfølgende måtte hun give en offentlig undskyldning.

Kærligheden mellem de to unge skuespilstjerner kunne ikke reddes efter utroskaben, og et år efter gik de helt fra hinanden. Selv om filmseriens mange vampyrfans drømte om, at de to skuespillere skulle ende sammen, så virkede det ikke rigtigt, fortæller skuespillerinden i et ærligt interview med The New York Times.

- Folk ønskede så inderligt, at Rob (Robert Pattinson red.) og jeg skulle være sammen, at vores forhold blev lavet om til et produkt. Det var ikke et rigtigt liv mere. Og det var ulækkert for mig, siger Kristen Stewart.

- Det er ikke fordi, jeg ønsker at skjule, hvem jeg er, eller hvad jeg laver i mit liv. Jeg har ikke lyst til at være en del af en historie kun for underholdningsværdien, fortsætter hun.

Den 26-årige skuespillerinde, der er kendt for at være meget privat, bekræftede i slutningen af juli, at hun har fundet lykken sammen med den kvindelige filmproducer Alicia Cargile. Kristen Stewart har tidligere forklaret, at hun ikke er meget for at tale om sine romantiske forhold, men det er der nu ændret en smule på.

- Jeg ville aldrig tale om nogen af mine forhold før, men da jeg begyndte at date piger, virkede det som om, at det var en mulighed for at repræsentere noget meget positivt, siger hun til The New York Times, og påpeger, at hun dog stadig har tænkt sig at værne om sit privatliv.

Kristen Stewart er i øjeblikket aktuel med filmen "Café Society", som er instrueret af Woody Allen. Filmen har premiere i Danmark 6. oktober 2016.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold