Hollywood 10. januar 2018

Robert De Niro langer ud efter Trump til prisuddeling

"Den fucking idiot er præsidenten", lød det fra Robert De Niro, der ikke lagde fingre imellem, da han holdt tale til prisuddeling i New York.
Foto: All Over

Tirsdag aften blev der afholdt "National Board of Review Gala" i New York.

Der var et stort fremmøde af A-kendisser, og blandt andre Robert De Niro skulle holde tale.

Og der så han sit snit til at komme ud med nogle af sine politiske aggressioner, der han kom med en sviner, der uden tvivl var henvendt til den amerikanske præsident, Donald Trump. 

- Den fucking idiot er præsidenten. Det er "Kejserens nye klæder". Den her fyr er et fucking fjols, sagde De Niro i talen ifølge New York Times med refenrece til det danske eventyr.

Og der sluttede det ikke for skuespilleren og de fornemme gæster til galla-showet. 

- Vores baby-chef, idiot-chefen- som jeg kalder ham - har blokeret pressen og latterliggjort dem ved at skabe mistillid til dem gennem uhyrlige angreb og løgne, lød det fra De Niro, der efterfølgende lavede historiske referencer til Donald Trumps adfærd.

- Og igen, ligesom i 1971, siger pressen fra overfor det ved at lave modig og krævende journalistik, sagde han og refererede til mediernes dækning af Watergate-skandalen. 

Det er ikke første gang, Robert De Niro langer ud efter Donald Trump. Han har tidligere sagt, at han gerne ville slå ham i hovedet.

Sponsoreret indhold