Se foto her: "Ringenes Herre"-stjerner genforenet på bar

Foto: All Over

Hvad får man, hvis en elver, en mand og tre hobbitter mødes på en bar?

Tja… du får såmænd det mest fantastiske genforeningsfoto i mands minde. Se blot her!

Forleden mødtes nemlig en perlerække af stjernerne fra ”Ringenes Herre” på en bar, og det er der kommet et skønt og hjertevarmt billede ud af.

Samlet denne gang var Frodo (Elijah Wood), Merry (Dominic Monaghan), Pippin (Billy Boyd), Legolas (Orlando Bloom) og Aragorn (Viggo Mortensen)… og det er altså mere end halvdelen af de fantastiske ni væsner, der jo som bekendt blev en del af ”Ringens broderskab”.

Dominic Monaghan – bedre kendt som Meriadoc Brændebuk – delte forleden det fantastiske genforeningsfoto på sin Instagram-profil, og billedet forestiller (hvis du da ikke allerede har gættet det) den fantastiske kamp-scene i ”Ringenes Herre: Eventyret om Ringen”, der foregår i Moria.

Desværre måtte skuespillerne undvære en håndfuld af deres kolleger, der ikke deltog i den skønne genforening. Hverken Gandalf (Ian McKellan), Sam (Sean Stin), Gimli (John Rhys-Davies) eller Boromir (Sean Bean) deltog i genforeningsfesten.

I december sidste år var det præcis 15 år siden, at den første film i trilogien fik premiere. Under optagelserne til de tre film knyttede skuespillerne tætte bånd, hvilket betød, at skuespillerne efterfølgende fik en matchende tatovering: Tallet ”ni” på elversprog for at symbolisere deres venskab.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close