Rihanna: Grov-åd i Tivoli

Den 25-årige superstjerne gik popcorn-amok i Tivoli.

Den 25-årige superstjerne gik popcorn-amok i Tivoli.

Foto: All Over


- Hvor vildt, det er Rihanna!, udbrød den ene unge Tivoli-gæst efter den anden, da Rihanna torsdag aften kom slentrende gennem forlystelsesparken med sine kampklare bodyguards og venner.

Derudover kæmpede en god håndfuld Tivoli-vagter febrilsk med at styre løjerne.

Rihanna: Går hash-amok

- Giv plads, råbte Tivoli-vagterne flere gange til de hundredevis af gæster, der konstant sværmede om superstjernen. Imens fortsatte den petite sangerinde, stort set upåvirket af det skøre cirkus, der udviklede sig omkring hende, sin tur rundt til de forskellige forlystelser. På vejen nåede hun at få sig en boks popcorn, som hun så ud til at nyde meget.

Rihanna: Se hendes palads til 67 mio. kr.

- Det var fantastisk. Et cirkus, grinede Rihanna, da hun efter sin Tivoli-tur tog en cykeltaxa tilbage til sit hotel.Nam nam... Rihanna propper sig med popcorn, inden hun sætter sig op i Himmelskibet. (Foto: Thomas Laursen)Den 25-årige sangerinde forberedte sig på turen i Odinekspressen med popcorn, mens hun ventede på, at hendes veninde satte sig ved siden af hende (Foto: Thomas Laursen)Iført solbriller, bandana og en oversized Adidas sweatshirt vandrede Rihanna og et kæmpe følge af begejstrede fans rundt i parken, som hun forlod efter en times tid. Inden da nåede hun at prøve alle de vildeste forlystelser. (Foto: Thomas Laursen)
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close