Hollywood12. januar 2013

Rihanna: Se hendes palads til 67 mio. kr.

Popikonet har alt, hvad en pige går og drømmer om - og mere til
Rihanna har latterligt mange penge. Formuen har hun blandt andet brugt på et vildt hjem med udsigt til Los Angeles' bjerge.
Rihanna har latterligt mange penge. Formuen har hun blandt andet brugt på et vildt hjem med udsigt til Los Angeles' bjerge.
 Foto: All OverMisundelse er en grim ting, men ikke desto mindre er det den følelse, verdensstjernen Rihannas nye palæ i Los Angeles bringer op i en.

Det 1.021 kvadratmeter hvide palads ligger på en 3.116 kvadratmeter stor grund og rummer blandt andet syv soveværelser, ni badeværelser, 20 parkeringspladser, en luksus-tagterasse samt en oplyst pool med springvand, jacuzzi og bar.

Rihanna: Hygger med Chris Brown

Men at bo som en dronning koster kassen, og Rihanna har derfor måtte punge ud med 12 millioner dollars - eller 67 millioner kroner.
Et snuptag i lommen for en kvinde med en formue på svimlende 421 millioner kroner.

- Jeg vågner op hver morgen klokken 5.30 og stirrer på min pool til solen kommer op! Bare venter! Er det her mit liv, skrev den frække Barbados-fødte sangerinde for nylig på Twitter.

Rihanna: Lækker i bikini

Rihannas hjem er også yderst nemt at holde styr på, idet både lys, TV og musikanlæg, pejse, alarmer, aircondition og husets mange døre? kontrolleres af kun én fjernbetjening.

Se Rihannas svinedyre hjem herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7d5e50bfdca2402ab8c6a055e6f3132f.jpg


Rihanna er kommet i godt selskab og bor tæt på stjerner som Seal og Heidi Klum. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8f6dcbf3214a4fbda1f05a0bc0b6251e.jpg


Den frække popstjerne er vild med at feste, og det er der rig mulighed for i hendes nye hjem. Både inde i den store spisestue og udenfor ved poolen og på taget er der plads til en masse festglade gæster. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8c64cbe90c6b4c3dbafb4fd417f61eae.jpg


Ifølge Rihannas Twitter-opdateringer har hun soveværelse lige ud til den lækre pool, som for enden også har en jacuzzi. (Foto: All Over)

Klik på dette linkDailymail.co.uk og så Rihannas hjem indvendigt

Sponsoreret indhold