Hollywood5. juni 2014

Ricky Martin: Sådan er det at være far

Det er nok ikke alle fædre, der er enige i stjernens syn på faderrollen
 Ricky Martin synes, det er nemt at være far
Ricky Martin synes, det er nemt at være far
 Foto: All Over


Stinkende bleer og ødelagt nattesøvn er nogle af grundene til, at mange mennesker synes, at det er dejligt med en partners hjælp, når ens børn vokser op.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin: Slår op med kæresten

Men Ricky Martin er ikke et af de mennesker. Han er nemlig enlig far til to tvillingedrenge på 5 år, og det er intet problem for den 42-årige sanger. Faktisk synes han, at det er nemt.

- Jeg traf beslutningen om at bringe disse børn til verden, og siden har det overhovedet ikke været svært. Men jeg har jo heller ikke prøvet at være forælder på nogen anden måde. Det er den vej, jeg har valgt, og mine børn får masser af kærlighed, siger den puertoricanske entertainer til Entertainment Tonight Canada.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin: Hot homohygge

"Livin' La Vida Loca"-hitmagerens tvillinger blev født af en rugemor i august 2008, og siden da har sangeren altså opdraget dem på egen hånd.

Og tvillingerne har ikke alene stor betydning for Ricky Martin personligt. De præger nemlig også hans musik.

- Min nyeste single "Vida" gad børnene slet ikke lytte til, da vi begyndte at arbejde med den. Så var jeg jo nødt til at lave om på den, og lige pludselig ville de have mig til at synge den hele tiden, siger den latinamerikanske stjerne.

Sponsoreret indhold