Ricky Martin er blevet far igen

Ricky Martin er blevet far igen.

Ricky Martin er blevet far igen.

Foto: MEGA

Sangeren Ricky Martin er blevet far endnu en gang.

Det afslører han på Instagram, hvor han på den sidste dag i 2018 lagde et yndigt billede op af den lille piges hænder. 

- Vi er glade for at kunne annoncere, at vi er blevet forældre til en smuk og sund pige. Det har været en speciel tid for os, og vi kan ikke vnete med at se, hvor denne seje baby vil tage os hen. Begge hendes brødre og jeg og Jwan er blevet forelsket Lucia, skriver Ricky Martin til billedet.

Pigen har fået navnet Lucia Martin-Yosef. 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

Nos emociona anunciar que nos hemos convertido en padres de una hermosa y saludable niña a la que hemos llamado Lucía Martin-Yosef. Esto ha sido sin duda un cumpleaños y celebración de la Navidad única en nuestras vidas. Tanto sus hermanos como Jwan y yo estamos completamente enamorados de nuestra beba y agradecidos de poder comenzar este 2019 con el mejor regalo que podíamos recibir, el regalo de la vida. We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers and me and Jwan have fallen in love with Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky Martin var i forvejen far til tvillingerne Valentino og Matteo, der kom til verden i 2008.

Da han blev far for første gang, var han alene om forældrerollen.

- Jeg traf beslutningen om at bringe disse børn til verden, og siden har det overhovedet ikke været svært. Men jeg har jo heller ikke prøvet at være forælder på nogen anden måde. Det er den vej, jeg har valgt, og mine børn får masser af kærlighed, fortalte Ricky tilbage i 2014. 

Ricky Martin sprang offentligt ud som homoseksuel i 2010, og i 2015 fortalte crooneren, hvor meget han længtes efter at finde den helt store kærlighed.

- For at være ærlig så elsker jeg at være i et forhold. Jeg elsker at være forelsket, sagde han åbenhjertigt i et interview med mediet Pride Source.

I 2016 fandt han så sammen med kunstneren Jwan Yosef.

Artiklen fortsætter efter billedet

For et år siden afslørede Ricky så, at han og Jwan var blevet gift ved en lille, hemmelig ceremoni.

- Vi har udvekslet løfter, vi har svoret alt, og vi har underskrevet alle papirer, som vi skal underskrive, ægtepagt og det hele, lød det fra nygifte Martin. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close