Hollywood 11. januar 2018

Ricky Martin overrasker: Er blevet gift

Den puertoricanske popsanger har fået papir på kæresten Jwan Yosef
Foto: All Over Press

Da Ricky Martin, 46, onsdag gik på den røde løber til premieren på TV-serien "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story", hvori sangeren har en rolle, smed han lidt af en bombe: Den latinamerikanske charme-sanger er blevet gift. 

- Jeg er en ægtemand, men vi holder en stor fest om et par måneder, jeg lader jer det vide, afslørede Ricky Martin, da han blev interviewet af E! News på den røde løber. 

Den heldige mand er Jwan Yosef, der er kunstner, som Ricky Martin har dannet par med siden 2016. I november samme år afslørede han over for TV-værten Ellen DeGeneres, at parret var blevet forlovet. 

Præcis hvornår parret er blevet gift, fortæller Ricky Martin ikke, men alt tyder på, at det har været en diskret, formel ceremoni, mens den helt store bryllupsfest kommer senere. 

- Vi har udvekslet løfter, vi har svoret alt, og vi har underskrevet alle papirer, som vi skal underskrive, ægtepagt og det hele, lyder det fra nygifte Martin. 

Ricky Martin, der sprang ud som homoseksuel i 2010, lover, at parret har planlagt en kæmpefest. 

- Det er den typiske tre-dages fest, middagen, prøvemiddagen, festen og tømmermændene. I bliver det første, der får det at vide, fortalte Martin til E! News

I det hele taget kunne "She Bangs"-stjernen ikke lægge skjul på sin lykke. 

- Det føles fantastisk! Jeg kan ikke introducere ham som min forlovede. Det kan jeg ikke. Han er min ægtemand. Han er min mand, lød det ekstatisk fra Ricky Martin.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Not your average door, not your average family @archdigest #architecturaldigest

Et opslag delt af Jwan Yosef (@jwanyosef) den

Ricky Martin har tvillingedrengene Matteo og Valentino på ni, som han og Jwan Yosef er fælles om at opfostre. 

- Mine børn spørger mig om det at have to fædre, og jeg fortæller dem, at vi er del af en moderne familie, fortalte Martin for nylig til Out magazine.

Den nygifte stjerne afslører også, at han ønsker at få flere børn. 

- Jeg vil have fire par tvillinger mere. Jeg ville elske at have en stor familie, men der sker meget i øjeblikket, meget arbejde, bryllup, forklarede Martin til E! News

I galleriet kan du komme hjem til Ricky Martin: 

Hjemme hos Ricky Martin

Sponsoreret indhold