Nu med ring: Er Ed Sheeran blevet hemmeligt gift?

Ed Sheeran havde, hvad der lignede en vielsesring på, da han onsdag aften gik på den røde løber til BRIT Awards.

Ed Sheeran havde, hvad der lignede en vielsesring på, da han onsdag aften gik på den røde løber til BRIT Awards.

Foto: All Over Press

For godt en måneds tid siden, afsløred Ed Sheeran, 27, at han var blevet forlovet, og nu går der rygter om, at den britiske rødtop er blevet gift. 

"Castle on the hill"-sangeren er ved adskillige lejligheder blevet set, med hvad der ligner en vielsesring på venstre hånd, som er den hånd, man bærer vielsesringen på i Storbrittanien.

Første gang, han blev set med ringen, var til en koncert i London den 20. februar. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Ed Sheeran viser sit nye smykke frem til en koncert i London den 20. februar. Foto: All Over Press

Da der onsdag aften var BRIT Awards havde Ed Sheeran atter ringen på. Han gik alene på den røde løber, men hans forlovede - måske kone - sad til bords med ham og viste sin støtte, da sangeren var på scenen for at modtage fire priser. 

Det er lidt over en måned siden, at Ed Sheeran på sin Instagram-profil afslørede, at han over nytår var blevet forlovet med kæresten Cherry Seaborn.

De mødte hinanden helt tilbage i skoletiden, og han har blandt sunget om hende i sangen ”Perfect”.

- Har fået mig en forlovet lige før nytår. Vi er meget glade og forelskede, og vores katte er også begejstrede, fortalte Ed Sheeran på sin Instagram-profil, der følges af næsten 19 millioner mennesker.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Den populære britiske sanger – der er strøget til tops på hitlisterne i ind- og udland de seneste år – mødte sin kæreste Cherry Seaborn helt tilbage i skoletiden, da de begge gik på Thomas Mills High School i Framlingham, Suffolk.

Hun flyttede dog til USA for at læse på universitet, mens Ed Sheeran stødt og roligt blev en af de mest succesfulde sangere i nyere tid. Parret måtte derfor droppe kontakten i nogle år.

Ed Sheeran har tidligere fortalt, at parret genvandt kontakten - og kærligheden - for år tilbage, da de gennem fælles venner mødtes i New York, hvor Cherry Seaborn boede.

Parret har ifølge britiske medier dannet par siden 2015. Cherry Seaborn arbejder som økonomisk konsulent og er i fritiden en habil ishockey-spiller.

 
I kølvandet på forlovelsen fortalte sangeren også, at han kommer til lægge musikken på hylden, når han og Cherry får børn. 
 
Det er Daily Star, der bringer det nedslående budskab om Ed Sheerans måske snarlige farvel til musikken.
 
- Min plan er, at musikken sættes helt på hold, lige så snart jeg får børn. Når jeg har et lille liv, jeg skal tage mig af, så betyder musikken intet. Jeg får andre prioriteter i livet og vil være en god far, siger han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close