Hollywood22. oktober 2014

Se billederne: Renée Zellwegers VILDE forvandling

Skuespillerinden lignede slet ikke sig selv

Se billederne: Renée Zellwegers VILDE forvandlingHvis nogen forventede, at hun ville ligne sig selv fra "Bridget Jones"-filmene, så blev de skuffede.

Da Hollywood-skuespillerinden Renée Zellweger dukkede op til Elle Magazines 21. årlige event for kvinder i Hollywood, lignede hun nemlig slet ikke sig selv. Det skriver CNN.

Mange kunne slet ikke genkende Zellweger, og derfor lavede folkene bag hjemmesiden Gawker.com en før/efter-billedserie, ligesom de slog fast, at det rent faktisk var "Bridget Jones"-skuespillerinden, som dukkede op til begivenheden.

- Der er folk, der spørger, så lad os slå det fast. Det er med 100 procents sikkerhed Renée Zellweger på billederne, skriver de således.

Den populære skuespillerinde har brugt en del tid væk fra offentlighedens søgelys, idet hun ikke har medvirket i film siden 2010, hvor hun spillede Jane i filmen "My Own Love Song".

Dog gør hun snart comeback i Hollywood, idet hun har en rolle i filmen "The Whole Truth", der har premiere i 2015. Her spiller hun sammen med blandt andre Keanu Reeves.

Se billederne af hende her:

Sponsoreret indhold