Hollywood 27. januar 2018

Ups! Reese Witherspoon har tre ben på magasin-forside

Det amerikanske magasin Vanity Fair har været lidt for ivrige med Photoshop
Foto: All Over Press

Vanity Fair er et af de mest prestigefulde magasiner i USA, så man skulle tro, at de havde styr på Photoshop.

Men magasinets seneste forside, der er et stort Hollywood-nummer med blandt andet Reese Witherspoon, Oprah Winfrey og Tom Hanks som forsidemodeller, har været en stor - men ikke særligt grundig - tur gennem billedbehandlingsprogrammet Photoshop.

Således har 41-årige Reese Witherspoon fået tre ben. Det påpeger skuespilleren selv på sin Twitter-profil. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Nå... Nu tror jeg, alle ved det... Jeg har 3 ben. Jeg håber, I stadig kan acceptere mig for den, jeg er, skriver Reese Witherspoon på Twitter og henviser til en tråd, hvor Twitter-brugere diskuterer, hvor mange ben hun egentlig har. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Og jeg vil aldrig undskylde for at putte mig op af Oprah... Hvis I får muligheden, så kan jeg anbefale det, tilføjer Witherspoon og henviser til, at hun sidder ved siden af Oprah på forsiden af Vanity Fair. 

Og Oprah, 63, er heller ikke sluppet heldigt gennem Vanity Fairs Photoshop-maskine. Hun har nemlig fået tre hænder, hvilket hun selv påpeger i et Twitter-svar til Reese Witherspoon. 

- Jeg accepterer dit 3. ben, og jeg ved, at du accepterer min 3. hånd, svarer Oprah og smider tre hånd-emojis med i sit tweet.

På et billede fra Vanity Fair kan man se, at Oprah har en hånd i taljen, en hånd i skødet, mens en tredje hånd holder om Reese Witherspoon. 

Sponsoreret indhold