Hollywood12. december 2013

Rasende sangerinde føler sig misbrugt af show

Joan Jett skælder ud på SeaWorld
https://imgix.seoghoer.dk/media/0c328c26ae0c4c1a83d6b2b4670191e5.jpg
 Foto: All Over PressRocksangerinden Joan Jett er helt oppe i det røde felt, efter hun har fundet ud af, at SeaWorld i Florida bruger hendes musik til en af deres forestillinger. Det skriver MSN Entertainment.

Den berømte park, hvor spækhuggere viser tricks og kunster, er i dokumentarfilmen "Blackfish" blevet kritiseret for dyremishandling, og derfor er den dyre-elskende Joan Jett rasende over, at sangen "I Love Rock 'N' Roll" indgår i et af parkens shows.

Hollywood-ikon: Jennifer Lawrence er for cool

I et brev til SeaWorlds direktør beder hun dem om omgående at holde op med at bruge hendes sang.
- Jeg er både overrasket og vred over at kunne se på Youtube, at SeaWorld bruger "I Love Rock 'N' Roll" som åbningsnummer i det ondskabsfulde og mishandlende "Shamu Rocks" show, skriver sangerinden i brevet.

- Jeg er blandt de millioner af mennesker, der har set "Blackfish", og jeg har kvalme ved tanken om, at min musik uden min tilladelse er blevet spillet højt for de lydfølsomme dyr, skriver hun.

- Hvis jeg ikke modtager en skriftlig bekræftelse på, at SeaWorld med det samme vil stoppe med at bruge musik fra Joan Jett & The Blackhearts, så er jeg tvunget til at handle yderligere, og jeg vil protestere sammen med PETA ude foran jeres park, skriver hun.Hollywood-stjerne laver film med dansk porno

Sponsoreret indhold