Hollywood27. september 2015

CHOK-VIDEO: Rapper: Jeg var utro med Kylie Jenner

En rapper udfritter i detaljer, hvordan han havde sex med Kylie Jenner, mens hun var sammen med rapperen Tyga. Det fortæller han om i en video
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stitcheskylie.jpg
 Foto: AOP/Hip Hop Early

Kim Kardashians lillesøster Kylie Jenner skulle angiveligt have været utro, hvis man skal tro den seneste udmelding fra rapperen Stitches ifølge Hip Hop Early.

Faktisk skulle den nu 18-årige Jenner ikke alene have haft sex med Stitches, mens hun var i et forhold. Hun skulle åbenbart også have taget stoffer.

- Jeg tog kokain med Kylie og var i seng med hende – mens hun var i et forhold med Tyga. Vi tog nogle stoffer, og hun kaldte mig ’daddy’. Hun nævnte ikke Tyga på noget tidspunkt. Hun lod overhovedet ikke til at have dårlig samvittighed, siger Stitches ifølge hjemmesiden til bladet In Touch.

Stiches lader til at være klar til at forsvare sine ord – endda i ondskabsfuld facon.

- Hvis Tyga har et problem med noget, hvad jeg siger om hans pige, kan han bare komme til mig, når han vil. Jeg tæver ham sønder og sammen, siger Stitches.

Rapperen Stitches har umiddelbart et problem med Tyga, da han tidligere har udgivet nummeret ”Kyga She’s a Liar”, hvor han sviner Tyga.

Du kan se Stitches fortælle de nærmere detaljer i videoen HER:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold