Oscar: Prisen for ”Årets mest specielle kjole” går til…

Foto: All Over

Smukke skuespillerinder fra nær og fjern flokkedes søndag nat dansk tid til Dolby Theatre i Hollywood. Iført deres fineste outfit ankom stjernerne til den røde løber forud for den 89. udgave af Oscar-uddelingen.

Den røde løber var ikke kun fyldt med smukke kvinder i smukke kjoler. Der var nemlig også skuespillerinder, der valgte at troppe op til festen i noget, der best kan beskrives som specielle og bemærkelsesværdige kjoler.

SE og HØR har herunder samlet et stort galleri med billeder af de mest specielle kjoler under Oscar-uddelingen natten til mandag dansk tid.

Den romantiske musicalfilm ”La La Land" er forud for festen spået til at blive aftenens helt store vinder. Filmen, der har blandt andre Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollerne, er nomineret i hele 14 kategorier.

Danmark er også repræsenteret på listen over nominerede i tre kategorier.

Den danske efterkrigsfilm "Under sandet" er en af fem nominerede i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film. Den er instrueret af Martin Zandvliet.

Derudover er kortfilmen "Silent Nights", som er instrueret af den unge instruktør Aske Bang, blevet nomineret.

Den dansk-amerikanske skuespiller Viggo Mortensen er nomineret til at vinde prisen for bedste mandlige hovedrolle i filmen "Captain Fantastic".

Du kan se billeder af de grimmeste kjoler herunder:

Rød løber til Oscar 2017 (grimme kjoler)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close