Hollywood4. november 2016

Prince Jackson: Derfor bar vi masker som børn

Som børn måtte Prince, Paris og "Blanket" Jackson finde sig i at få tildækket ansigtet, når de var ude i offentligheden. Men deres verdenskendte far havde en god grund.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_og_prince_2002.jpg
 Foto: All Over Press

Michael Jackson elskede ramelyset, men han var meget opmærksom på, at hans børn ikke selv havde valgt det. Det var årsagen til, at børnenes ansigter ofte blev gemt væk, når de var med deres fantastisk kendte far ude i offentligheden.

I et nyt interview med Los Angeles Times fortæller rocklegendens ældste søn Prince Micheal Jackson om, hvordan det var at have en af verdens største popikoner som far. Og her fortæller han også, at faderen forklarede alle tre børn, hvorfor de var nødt til at få tildækket ansigtet.

- Han sagde, at årsagen til maskerne var, at han ville have os til at have et liv uden ham, fortæller den i dag 19-årige Prince til den amerikanske avis. Han påpeger, at det har betydet, at han og hans søskende ofte har kunne gå ud alene uden at blive antastet eller genkendt.

Selvom Michael Jackson har forsøgt at skærme børnene fra den hårde og brutale musikbranche, er deres ansigter blevet verdenskendt i pressen. Især efter deres fars død, er der kommet øget opmærksomhed på børnene, og deres udseende er ikke længere en hemmelighed.

https://imgix.seoghoer.dk/mj_og_boernene_med_masker.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: All Over Press) Alle tre børn, Prince Michael Jackson l, Paris Kathrine Jackson og Prince Michael Jackson ll kaldet "Blanket" bar næsten altid masker, når de var ude med deres far.

Prince er da også gået i faderens fodspor, selvom han indrømmer, at han hverken har arvet faderens fantastiske sangstemme eller talent for dans. Det er derimod arbejdet i kulissen, der har tiltrukket den unge Prince, der har startet sit eget produktionsselskab og opkaldt det efter faderen. Det hedder nemlig ”King’s son productions” med reference til, at Michael Jackson ofte blev omtalt som kongen af pop.

Prince forsøger nu at skabe et navn for sig selv, og han har allerede flere musikvideoer i sin portefølje. Han fortæller, at selvom hans barndom langt fra har været nem, har det været det eneste, han har kendt. Og han fortryder intet.

- Jeg kan aldrig blive adskilt fra min far - han satte så stort et indtryk. Og det har jeg ikke rigtig et problem med. Jeg er stolt af at have hans navn og at være hans søn, siger Prince Michael Jackson i interviewet.

Michael Jackson døde i sit hjem d. 25. juni 2009, han blev 50 år gammel.

Siden Michaels alt for tidlige død, er hans børn heldigvis vokset op og blevet til smukke, unge mennesker.

Se billeder af dem her:

Michael Jacksons børn

Sponsoreret indhold