Hollywood19. september 2016

Se billederne: Michael Jacksons ”Blanket” er blevet en ung fyr

Michael Jacksons yngste søn – Prince Michael ”Blanket” II – er blevet en ung fyr på 14 år. Se de nyeste billeder af ham her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/15.11107769.jpg
 (Foto: All Over)

De fleste af os husker nok bedst de berømte billeder, der blev taget af ham tilbage i 2002.

Billederne viste en dengang ni måneder gammel Prince Michael ”Blanket” II, der hang ud over en hotelbalkon i Berlin.

Meget er naturligvis sket med ”Blanket”, siden at hans far, popikonet Michael Jackson, valgte at skræmme en hel verden ved at hive sin søn ud over hotelbalkonen i den tyske by.

I dag er ”Blanket” således fyldt 14 år, og han er godt på vej til at blive en ung fyr. De nye billeder af Prince Michael ”Blanket” II iført en blå bluse er taget, mens at popikonets søn tilbringer tid i Malibu.

Vi har samlet de nyeste billeder af Prince Michael ”Blanket” II. Se dem i galleriet nederst i artiklen.

Michael Jacksons yngste søn blev døbt Prince Michael II, fik kælenavnet ”Blanket”, men skiftede for noget tid siden navn til ”Bigi”. Verden mødte for første gang popikonet søn, da han hang ud over hotelbalkonen på Adlon Hotellet i Berlin.

Episoden fandt sted i 2002, da Michael Jackson havde taget sin ni måneder gamle søn med til Berlin. Ironisk nok var Michael Jackson i byen for at modtage en pris for sit velgørenhedsarbejde med børn – hans idé med at hænge sin søn udover balkonen fik flere til at rase mod popikonet, der senere måtte undskylde.

Se billeder af Prince Michael ”Blanket” II herunder:

Prince Michael ”Blanket” II - billeder af ham

Sponsoreret indhold