"Pretty Little Liars"-stjerne udsat for juvelkup

Lucy Hale.

Lucy Hale.

Foto: All Over

Endnu en Hollywood-stjerne har haft indbrud i sit hjem. 

Denne gang er det "Pretty Little Liars"-stjernen Lucy Hale, der har haft ubudne gæster i hjemmet, og endnu en gang er det smykkerne, som tyvene er gået efter. 

Det skriver E!Online

Ifølge underholdningssitet, så er har Lucy Hale fået stjålet smykker til en værdi af 90.000 kroner.

Tyven er kommet ind i hendes hjem ved at bryde et vindue op.

Lucy Hale har endnu ikke selv kommenteret indbruddet. 

Den 28-årige skuespiller, der fik sit helt store gennembrud i rollen som Aria i "Pretty Little Liars", er langt fra den første stjerne, der har haft indbrud.

Sidste forår var der ubudne gæster hos Kendall Jenner. Hun fik stjålet smykker til en værdi af 1,5 millioner kroner. 

Også skuespilleren Jamie Presley har haft besøg af de langfingrede nattegæster.

De to sangerinder, Nicki Minaj og Alanis Morrisette, er også nogle af de stjerner, der har fået stjålet smykker, når indbrudstyvene i ly af natten har sneget sig ind i deres hjem. 

Kim og Kanye har fjernet smykkerne

Et af de stjernepar, der ikke længere har lyst til, at der skal komme ubudne gæster i hjemmet i Hollywood, er Kim Kardashian og Kanye West. 

Kim Kardashian tager nemlig ingen chancer, efter hun i oktober 2016 blev udsat for et voldsomt røveri under modeugen i Paris

Ved røveriet fik hun stjålet smykker for omkring 70 millioner kroner, og det vil Kim gøre alt i verden for, at hun ikke skal opleve igen. 

Derfor har Kim taget en beslutning om, at hun ikke længere vil opbevare sine smykker i sit hjem. Samtidig har hun hyret bevæbnede vagter, der skal passe på familien. Der er altså ingen smykker at finde i Kims hjem, hvis tyvene skulle vælge at ligge vejen forbi. 

Det skrevTMZ i sidste uge.

Kim og Kanye er netop flyttet ind i deres nye hjem i bydelen Hidden Hills i Los Angeles, og selvom der altså nu er helt ryddet for dyre smykker i den store villa, så kommer Kim og Kanye alligevel til at have bevæbnede vagter på vagt 24 timer i døgnet. 

Huset har de brugt mere end et år på at renovere

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close