Hollywood 10. april 2014

Pop-ikon: Jeg er biseksuel

Blondie-forsangeren Debbie Harry har sex med både mænd og kvinder
Debbie Harry tænder både på mænd og kvinder
Debbie Harry tænder både på mænd og kvinder
Foto: All OverI 1970'erne hang der billeder af den smækre sangerinde med det blonde hår og den umiskendelige trutmund på drenges teenageværelser verden rundt.

Nu afslører Blondie-forsangeren Debbie Harry, at hendes livs mest tilfredsstillende kærlighedsaffærer har været med kvinder. Det afslører hun i et interview med den engelske avis Daily Mail.

LÆS OGSÅ: "Paradise"-Nadia tænder både på piger og fyre

Den nu 68-årige sangerinde er nemlig biseksuel. Og selvom Harry i 16 år delte dobbeltseng med bandkollegaen Chris Stein, så er hun også svært begejstret for det kvindelige køn, fortæller hun Daily Mail.

- Lad os bare sige, at kvinder er mere sensuelle, siger hun til avisen.


På trods af alderen kan Debbie stadig nogle frække moves på scenen (All Over)

LÆS OGSÅ: Blondie vil ikke spille i Rusland

Og selvom sangerindens længste forhold har været med mænd, så ser hun ikke efter køn, når nu leder en en fremtidig partner.

- Jeg har ikke nogen specifikke krav. Bare det er nogen, der har en god sans for humor og elsker sex. Hvad mere kan man bede om? siger hun.

Den amerikanske stjerne skød til tops med sit band Blondie i slutningen af 1970'erne med megahittet "Heart of Glass", og har siden hittet med blandt andet "Sunday Girl" og "Call Me".

LÆS OGSÅ: Biseksuelle Anne Linnet skilt fra sin unge koneDebbie Harry og bandkammeraterne i Blondie kan opleves på dette års Glastonbury Festival.

Sponsoreret indhold