Politiske George Clooney

Clooney sælger sit italienske palæ. (Foto: All Over)

Clooney sælger sit italienske palæ. (Foto: All Over)

Foto: All OverDemonstranterne i Ukraine har holdt stand på Uafhængighedspladsen i Kiev siden den 21. november. Nu får de støtte fra en lidt uventet kant. Skuespilleren George Clooney har nemlig indspillet ind videohilsen til demonstranterne, som holder stand trods myndighedernes forsøg på at stoppe protesterne. Det skriver Female First.

- I USA føler vi et stort slægtskab med dem, der søger demokrati. Vi har lært gennem vores egne fejl, at ægte demokrati ikke kan eksistere uden frie og retfærdige valg, siger skuespilleren i videoen og fortsætter:

Derfor er han stadig single

- Man kan ikke have et demokrati, hvor man anholder og skader fredelige demonstranter. Når I tænker på Vesten, kan I være sikre på, at vi også tænker på jer med stor beundring. Vi håber, at jeres mission bliver fredelig og sikker. Vi håber, at I får den regering, I ønsker og ønsker jer styrke, så I kan fortsætte. Held og lykke, afslutter Hollywood-skuespilleren.

George Clooney fatter ikke Twitter


Protesterne i Ukraine begyndte, da præsident Janukovitj brød sit løfte om at nærme sig EU og begyndte at nærme sig Rusland i stedet. Myndighederne har flere gange forsøgt at stoppe protesterne og rydde Uafhængighedspladsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close