George Clooney fatter ikke Twitter

Foto: : All Over Press/Kilde: Getty Images Europ /Fotograf: Vittorio Zunino CelottoDet lader til at være en hovedundren hos den amerikanske skuespiller George Clooney, der ikke forstår, hvorfor så mange af hans kendte kollegaer har lavet aktive profiler på det sociale medie Twitter.

- Hvorfor i himlens navn ville du være på Twitter som kendt? Først og fremmest, så er det værste, du kan gøre, at blive mere tilgængelig, ikke sandt? Du bliver tilgængelig for alle, siger Clooney til magasinet Esquire.

Sandra Bullock: Clooney tænder mig ikke

Det er særligt risikoen for at komme til at tale over sig i beruset tilstand, der skræmmer 52-årige kvindebedårer væk fra det moderne medie.
- En eller anden fordrukken aften, du kommer hjem og har fået at par genstande for meget, og du ser tv, og en eller anden pisser dig af, og du tænker: "Aaargh" og slår igen. Og du går i seng og vågner dagen efter, og din karriere er enten slut, eller du er et røvhul, siger skuespilleren.

Noget lignende skete for kollegaen Ashton Kutcher i 2011, hvor Kutcher forsvarede en sportstræner, der var blevet afskediget for ikke at gribe ind over for sin pædofilidømte medtræner. Kutcher slettede kort efter sin Twitter-konto, men oprettede den igen kort tid efter, denne gang dog med sine assistenter ved tasterne.


Danske kvinder er vilde med ungt kød - se dem her


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close