Hollywood14. februar 2014

Pigerapper undskylder for Malcolm X-misbrug

Nicki Minaj er skyld i et upassende billede
https://imgix.seoghoer.dk/media/10a2419466ab41e98395db30b13bff2a.jpg
 Foto: All OverDen amerikanske rapper og sanger Nicki Minaj har fået på puklen de seneste dage, efter hun postede et billede af den ikoniske borgerrettighedsforkæmper Malcolm X.

Sangerinde: TV-job var et helvede

Det sort-hvide foto af den amerikanske Malcolm X fra 1964 var nemlig parret med titlen på Minajs seneste single "Lookin Ass N*gga". Og den parring fik flere kritikere til at give Minaj tørt på for manglende respekt over for Malcolm X's arbejde for sortes rettigheder i USA.

Det skriver MSN Entertainment.

Kritikken fik torsdag den kvindelige rapper til at fjerne billedet fra sin Instagram med disse ord:

- Det var på ingen måde for at fornærme hans indsats og arv. Jeg vil gerne undskylde til Malcolm X's efterkommere, hvis meningen med billedet blev misforstået, skriver hun og fortsætter:

- Ordet "n*gga" skaber så meget debat i vores samfund, mens "n*gga"-opførsel hyldes og dyrkes. Lad os holde op med det. Endnu en gang undskyld til hans familie. Jeg har ikke andet end respekt og beundring for jer, skriver hun på Instagram.

"Mig og min mor"-stjerne møder Nicki Minaj

Billedet af Malcolm X, som første gang blev bragt i Ebony Magazine i 1964, forestiller borgerrettighedsforkæmperen med en riffel i hånden, mens han ser ud af et vindue gennem gardiner, der er trukket for. Billedet er taget på et tidspunkt, hvor både Malcolm X og hans familie blev udsat for dødstrusler.

Sponsoreret indhold