Mig og min mor: Mødte Britney Spears

Jessica Priscilla Bertelsen har mødt flere af sine idoler helt tæt

Jessica Priscilla Bertelsen har mødt flere af sine idoler helt tæt

Foto: Milia Wagner

Nye udfordringer er mere end velkomne for Jessica Priscilla fra "Mig og min mor".

Den 20-årige pige har sammen med mor Jette svoret at udfordre Janteloven og gi'r den fuld gas i jagten på at udleve drømmene.

Læs også:
Synger Britney

Jessica Priscilla har blandt andet optrådt som afklædt model i programmet og ofrer også gerne det, det koster, når hun vil møde sine helt store idoler.

- Det er faktisk slet ikke så svært. Ved Britney Spears-koncerten så jeg, der var "meet and great"- billetter til salg. Og så købte jeg selvfølgelig, smiler den kønne pige til seoghoer.dk.

Læs også: Vildt idolmøde

Heldigvis rakte opsparingen til de mere end 5.000 kroner, men så fik Jessica også både hilst på og snakket med verdensstjernen - og blev selvfølgelig fotograferet til skrapbogen.


- Fantastisk! En uforglemmelig oplevelse, siger Jessica om mødet med Britney Spears på hendes Femme Fatale Tour 2011. (Foto: Privat)

Jessica Priscilla har blandt andre også hilst på Jason Trawick (Britney Spears forlovede), Felicia Culotta (Britney Spears ven og assistent).

Rihanna er også i samlingen af berømtheder. Og til sommer glæder Jessica Priscilla sig til at opleve og møde Nicki Minaj.


Jessica Priscilla har selvfølgelig også mødt Rihanna (Foto: Privat)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close