Hollywood27. august 2015

Endelig! Phoebe synger ”Smelly Cat” med Taylor Swift

Den amerikanske sangerinde Taylor Swift fik for nyligt fornemt besøg på scenen, da selveste Phoebe fra ”Venner” sang duet med hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smelly_kat.jpg
 YouTube

Hvis du er én af dem, der sad klistret foran TV-skærmen i 1990’erne for at følge Phoebe, Joey, Chandler og alle de andre venner, er du helt sikkert også én af dem, der husker Phoebes musikalske evner.

Den halvskøre massør havde ikke så få hits, som hun underholdt vennerne og gæsterne med på Central Perk – hvem husker for eksempel ikke hendes hits ”Sticky Shoes”, ”Crazy Underwear” eller julesangen ”Went to the store, sat on Santa's lap, Asked him to bring my friends all kinds of crap”?

Men Phoebes nok mest kendte sang handler hverken om julemanden eller et par flyvske underbukser, der har for vane at kravle op de forkerte steder. Næh... den mest kendte sang handler om en lugtende kat.

Og for nyligt fik koncertgæsterne til en Taylor Swift-koncert så mulighed for at skråle med på kattesangen "Smelly Cat" – for pludseligt dukkede Phoebe – alias Lisa Kudrow – op på scenen i Los Angeles Staples Centre og gav sit legendariske nummer.

Du kan høre det her. Miav, det er godt.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

@taylorswift13 & @LisaKudrow WHAT? SMELLY CAT #1989TourLA pic.twitter.com/DkTKFe1N75

— Jennifer (@jenniferh2525) August 27, 2015

Sponsoreret indhold