Hollywood18. august 2015

KRIG! Zayn Malik sviner Taylor Swifts kæreste

Der er udbrudt krig i den amerikanske sangverden, som involverer både One Direction, Miley Cyrus og Taylor Swift
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4673821cz.jpg
 Foto: AOP

Nu gælder det om at holde tungen lige i munden: Forleden delte det tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik, et tweet fra Miley Curys om, at hun allerede havde tjent de penge, hun havde brug for. I samme ombæring delte Malik et tweet fra Taylor Swift om, hvorfor hun ikke er på Spotify, men er at finde på iTunes.

Det skriver complex.com.

Sangeren Calvis Harris, der for tiden kommer sammen med Taylor Swift, så det som et angreb fra Malik mod sin udkårne – og så eskalerede det ret hurtigt.

- Så du har tjent dine penge? Fedt… Fuck de 99% musikere, som er afhængig af den slags service, ikke sandt? Fuck dem, skrev Calvin Harris henvendt til Zayn Maliks deling af de omtalte tweets fra de to kvindelige sangstjerner.

[node:aller-related-content]

Til det var Zayn Malik hurtigt ude med sit eget forsvar i en række nye tweets:

- Ha, du har fået dig selv til at ligne et fjols. Du fattede tydeligvis heller ikke, hvad jeg lige sagde. Så jeg foreslår, at du lige får hevet trusserne ud, inden de begynder at stramme for meget.

Måske er der noget om bevæggrunden for fejden for udover, at Miley Cyrus er på vej med et nyt album, så vil hun måske endda udgive det gratis senere på året.

Sponsoreret indhold